Speciaalbier Vals Paterke goud - 33cl

Speciaalbier Vals Paterke goud - 33cl

BISPBL0078
€ 2,31
Excl. BTW

Vals Paterke Goud is een heerlijk fris biertje. Doordat het bier gemaakt is van kenmerkende mout- en hopsoorten is Vals Paterke goud echt een dorstlesser.

Omschrijving

Het bier

Vals Paterke Goud is een heerlijk fris biertje. Het bier is gemaakt van kenmerkende mout- en hopsoorten. Dit maakt Vals Paterke goud echt een dorstlesser. Vals Paterke Goud is een drie granen bier van hoge gisting. Het bier heeft de heerlijke smaak van een Tripel, maar dan met een lager alcoholpercentage.

de brouwerij

Het begon als een droom om eigen bier te brouwen. Na eerst zelf verschillende bieren te hebben geproefd zijn ze begonnen in 1998 met een brouwcursus van: Geelse wijn en biergilde de “Saters en Bachanten”. Een aantal maanden later haalde ze de eerste bierketels op bij de biergilde, om vervolgens zelf te gaan brouwen. Niet veel later werden de eigen recepten uitgeprobeerd en lieten ze dit aan vrienden proeven. De vrienden bleven maar proeven en proeven. Uiteindelijk kwam er een naam voor het bier en vervolgens een etiket. Na enkele gezellige avonden aan de bar kwam het idee om het bier aan een groter publiek te laten proeven. Stapje voor stapje werd de droom werkelijkheid. Begin 2013 werd de eerste grote oplagen van Vals Paterke gebrouwen.

Productdetails

Land
België
Alcoholpercentage
5.3%
Serveertemperatuur
7-8 graden
Biersoort
Tripel
Smaak
Fris
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Geel
Brouwer
t Drankorgel
Untappd
3.3

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.