Frans wijngeschenk

Wijn cadeau

Wijncadeau Phillippe 1x75cl

WCFRRO0045
€ 21,15
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Bee Famous. Deze wijn heeft een inhoud van 75cl.
Wijn cadeau

Wijncadeau Provence 1x75cl

WCFRRO0046
€ 30,82
Een wijngeschenk met een heerlijke wijn van het wijnhuis Domaine des Pasquiers uit Frankrijk. De wijn heeft een inhoud van 75cl.
Wijn cadeau

Wijncadeau Bee Famous merlot 1x75cl

WCFRRO0047
€ 25,45
Wijngeschenk Bee Famous Merlot is een geschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Les Terrasses Cevenoles. De wijn heeft een inhoud van 75cl.
Wijn cadeau

Wijncadeau Henri Nordoc

WCFRGM0053
€ 23,46
Dit wijncadeau bevat twee wijnen uit het wijnhuis Henri Nordoc. Een witte en een rode wijn 
€ 12,55
Wijncadeau Henri Nordoc Cabernet Sauvignon bestaat uit een rode wijn van het wijnhuis Henri Nordoc gelegen in het wijngebied Languedoc-Roussillon gelegen in het Frankrijk  
Wijn cadeau

Wijncadeau Trois Maisons 2x75cl

WCFRWI0064
€ 35,03
Wijncadeau Viva la France is een wijncadeau met twee top wijnen. De Trois Maisons wijnen zijn wijnen die al sinds de 18e eeuw als een symbool staan in Frankrijk. Het wijnhuis staat bekend om de drie unieke huisjes die bij de wijngaarden staan. Afkomstig uit de Bordeaux streek worden de Sauvignon blancs semillion en merlot cabernet sauvignon van Trois...
€ 18,34
Het Trois Maisons wijncadeau is een cadeau met een Franse top wijn. De topwijn brengt je in een Franse sfeer om van de Trois Maisons wijn te genieten. Het is een wijn afkomstig uit het Bordeaux wijngebied. Het is een witte biologische wijn met een volle smaak. Met een gemiddelde zuurgraad is de wijn niet te droog. Het is een mix van twee verschillende...
€ 18,34
Wijncadeau Trois Maisons is een cadeau met een Franse top wijn. Het Trois Maisons wijnhuis is al sinds de 18e eeuw een symbool in Frankrijk. Afkomstig uit de Bordeaux streek wordt de merlot cabernet sauvignon van Trois Maisons gemaakt. De top wijn is verpakt met een houten wijnkistje, inclusief houtwol. 
€ 61,56
Het wijncadeau is een samenstelling van twee heerlijke Franse wijnen. De twee wijnen zijn beide gelegen in het wijngebied rondom Bordeaux. Beide wijnhuizen Jean Faux en Saint-Émilion hebben een lange geschiedenis op het gebied van het produceren van top wijnen. 
€ 35,03
Wijncadeau Viva la France is een wijncadeau met twee top wijnen. De Trois Maisons wijnen zijn wijnen die al sinds de 18e eeuw als een symbool staan in Frankrijk. Het wijnhuis staat bekend om de drie unieke huisjes die bij de wijngaarden staan. Afkomstig uit de Bordeaux streek wordt de merlot cabernet sauvignon van Trois Maisons gemaakt.
Wijn cadeau

Wijncadeau Jean Faux 1x75CL

WCFRRO0075
€ 20,12
Jean Faux wijncadeau bevat een rode wijn van kwaliteit. Het wijnhuis is gelegen in het Bordeaux wijngebied. Jean Faux heeft een lange geschiedenis van het produceren van top wijnen. In combinatie met vleesgerechten is dit een wijn om van te genieten. 
Wijn cadeau

Wijncadeau Jean Faux 2x75CL

WCFRRO0077
€ 38,59
Jean Faux wijncadeau bevat twee rode wijnen van kwaliteit. Het wijnhuis is gelegen in het Bordeaux wijngebied. Jean Faux heeft een lange geschiedenis van het produceren van top wijnen. In combinatie met vleesgerechten is dit een wijn om van te genieten. 
€ 46,40
Het Trois Maisons wijncadeau is een wijngeschenk met een Franse top wijn. De top wijn brengt je in een Franse sfeer om van de wijn te genieten. Een wijn die afkomstig is uit het Bordeaux wijngebied. Op een biologisch manier is de wijn gemaakt. Met een gemiddelde zuurgraad is de wijn niet te droog. 
€ 46,40
Het Trois Maisons wijncadeau is een wijngeschenk met een Franse top wijn. De top wijn brengt je in een Franse sfeer om van de wijn te genieten. Een wijn die afkomstig is uit het Bordeaux wijngebied. Op een biologisch manier is de wijn gemaakt. Met een gemiddelde zuurgraad is de wijn niet te droog.  Helaas dit product is uitverkocht.
Wijn cadeau

Wijncadeau Saint-Émilion 1x75CL

WCFRRO0082
€ 31,73
De Saint-Émilion Grand Cru is een mooie heldere rode wijn. Met geuren van frambozen, zwarte kersen en rijpe bramen geassocieerd met lichte tonen van melkchocolade en een vleugje Zan. Gepaard met deze handgemaakte wijnkist is dit het beste cadeau voor iedere wijnliefhebber! 
€ 46,40
De Geneve wijnkist 2-vaks gaat perfect samen met de rode wijn Chateau La Negly La Cote. Met dit wijngeschenk kunt u iedere wijnliefhebber blij maken.
Wijn cadeau

Wijncadeau Franse trots 2x75cl

WCFRRO0106
€ 35,03
Dit wijncadeau is een echte Franse parel. Beide wijnen komen van het wijnhuis Domaine des pasquiers. Met een mooie wijnkist heeft u een prachtig cadeau te pakken. 
€ 46,40
Dit wijn cadeau heeft twee prachtige wijnen uit Frankrijk. Deze wijnen komen van het wijnhuis Domaine des Pasquiers. De wijnkist is een van de parels uit het assortiment en geeft het cadeau nog meer karakter. 

Frankrijk staat bekend om zijn kwaliteit wijnen. Zo heeft Wijnengeschenken ook een mooi assortiment wijncadeaus met prachtige Franse wijnen weten te bemachtigen. De wijncadeaus zijn met rode, witte en rosé wijn al vanaf 11 euro te verkrijgen.

Een aantal parels in het assortiment van Wijnengeschenken zijn het wijncadeau Bee Famous, dit cadeau heeft twee biologische wijnen van het wijnhuis Bee Famous uit Frankrijk. Om deze wijnen zit een prachtig houten wijnkistje met schuifdeksel. Naast dit cadeau is het wijncadeau Grand cru duo ook een pracht uit het assortiment. De grand cru fonbel 2007 wijnen hebben een fantastische fruit smaak. Deze wijnen zijn perfect om cadeau te geven en de afnemer versteld te laten staan. Wilt u nou een wijn cadeau bestellen dan kan dat gemakkelijk bij Wijnengeschenken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.