Frans wijngeschenk

€ 23,20
Een geschenk met twee heerlijke flessen wijn van 75cl. Deze wijnen komen uit Frankrijk van het wijnhuis Bee Famous.
€ 11,95
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Frankrijk van het wijnhuis Bee Famous.
€ 23,99
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn met een inhoud van 75cl. Deze Franse wijn komt van het wijnhuis Bee Famous.
€ 62,95
Een prachtig wijncadeau met twee heerlijke wijnen met een inhoud van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Chateau de Fonbel uit Frankrijk.
€ 58,75
Een mooi wijngeschenk met daarin twee heerlijke wijnen van 75cl. Deze Franse wijnen komen van het wijnhuis Bee Famous.
Een wijngeschenk met twee heerlijke wijnen met een inhoud van 75cl. De wijnen komen uit Frankrijk met een van het wijnhuis Domaine des Pasquiers en de andere van het wijnhuis Les Terrasses Cevenoles.
€ 47,25
Een prachtig wijngeschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Chateau de Fonbel, deze wijn heeft een inhoud van 75cl.
€ 24,29
Een wijncadeau met een heerlijke wijn met een inhoud van 75cl. De wijn komt van het wijnhuis Ferri Arnoud uit Frankrijk.
€ 24,95
Een wijncadeau met een heerlijke wijn uit Frankrijk. De wijn komt van het wijnhuis Les Terrasses Cevenoles en heeft een inhoud van 75cl.
€ 17,45
Een wijncadeau met een heerlijke Franse wijn. Deze wijn komt van het wijnhuis Domaine Ferri Arnoud en heeft een inhoud van 75cl.
€ 56,49
Een wijncadeau met twee heerlijke wijnen uit Frankrijk, deze wijnen komen van het wijnhuis Domaine des Pasquiers en hebben een inhoud van 75cl.
€ 17,45
Een wijngeschenk met een heerlijke fles wijn uit Frankrijk, deze wijn komt van het wijnhuis Domaine Ferri Arnoud en heeft een inhoud van 75cl.
€ 21,95
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke fles wijn van 75cl. Deze wijn komt van het wijnhuis Bee Famous uit Frankrijk.
€ 17,95
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Bee Famous. Deze wijn heeft een inhoud van 75cl.
€ 27,20
Een wijngeschenk met een heerlijke wijn van het wijnhuis Domaine des Pasquiers uit Frankrijk. De wijn heeft een inhoud van 75cl.
€ 21,95
Wijngeschenk Bee Famous Merlot is een geschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Les Terrasses Cevenoles. De wijn heeft een inhoud van 75cl.

Frankrijk staat bekend om zijn kwaliteit wijnen. Zo heeft Wijnengeschenken ook een mooi assortiment wijncadeaus met prachtige Franse wijnen weten te bemachtigen. De wijncadeaus zijn met rode, witte en rosé wijn al vanaf 11 euro te verkrijgen.

Een aantal parels in het assortiment van Wijnengeschenken zijn het wijncadeau Bee Famous, dit cadeau heeft twee biologische wijnen van het wijnhuis Bee Famous uit Frankrijk. Om deze wijnen zit een prachtig houten wijnkistje met schuifdeksel. Naast dit cadeau is het wijncadeau Grand cru duo ook een pracht uit het assortiment. De grand cru fonbel 2007 wijnen hebben een fantastische fruit smaak. Deze wijnen zijn perfect om cadeau te geven en de afnemer versteld te laten staan. Wilt u nou een wijn cadeau bestellen dan kan dat gemakkelijk bij Wijnengeschenken.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.