Wijngeschenk wit

€ 21,07
Het Trois Maisons wijncadeau is een cadeau met een Franse top wijn. De topwijn brengt je in een Franse sfeer om van de Trois Maisons wijn te genieten. Het is een wijn afkomstig uit het Bordeaux wijngebied. Het is een witte biologische wijn met een volle smaak. Met een gemiddelde zuurgraad is de wijn niet te droog. Het is een mix van twee verschillende...
€ 53,38
Het Trois Maisons wijncadeau is een wijngeschenk met een Franse top wijn. De top wijn brengt je in een Franse sfeer om van de wijn te genieten. Een wijn die afkomstig is uit het Bordeaux wijngebied. Op een biologisch manier is de wijn gemaakt. Met een gemiddelde zuurgraad is de wijn niet te droog. 
€ 14,45
Deze heerlijke witte wijn is gemaakt door het prachtige wijnhuis: Alex Fabi. Dit wijnhuis is gelegen in Verona, Italië. De bedenker van deze wijn heet Alessandro Fabiano. Hij staat bekend als een echte wijnkenner die zich bezig houdt met het ontwikkelen van deze Pinot Grigio. Samen met deze handgemaakte wijnkist is dit het perfecte cadeau voor de echte...

Een wijn cadeau valt altijd goed in de smaak. Wijnengeschenken bied u verschillende wijn cadeaus aan met allerlei heerlijke wijnen. Een wijncadeau wit is een perfect cadeau om tijdens de zomerdagen aan iemand te schenken. Het assortiment bestaat uit wijncadeaus met één, twee of drie wijnen met een prachtige wijnkist eromheen.

Een voorbeeld van zo een mooi geschenk is het wijncadeau Poderi delle rose Pinot Bianco, dit geschenk heeft een heerlijke Italiaanse witte wijn. Een prachtig wijnkistje dat het cadeau helemaal afmaakt. Bent u opzoek naar een wat luxer wijncadeau, dan bent u aan het juiste adres. Het wijncadeau La Ficaia Gavi di Gavi luxe is een prachtig wijngeschenk met daarin een heerlijke Gavi di Gavi uit Italie en een van de meest luxe wijnkisten uit het assortiment. De bordeaux rood en de vijf luxe accessoires zorgen voor een zeer luxe uitstraling en geeft de wijn de uitstraling die hij verdient.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.