Luxe wijnkist met accessoires

Er zijn 6 producten

Luxe wijnkisten zijn meer dan alleen standaard wijnkisten, deze kisten kun je namelijk ook als woondecoratie gebruiken. Maar naast dat hoe te gek is het om een echte wijnliefhebber een prachtige wijnkist met accessoires te schenken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Luxe wijnkist met zeven accessoires, deze pracht wijnkist is voorzien van maar lief...

Luxe wijnkisten zijn meer dan alleen standaard wijnkisten, deze kisten kun je namelijk ook als woondecoratie gebruiken. Maar naast dat hoe te gek is het om een echte wijnliefhebber een prachtige wijnkist met accessoires te schenken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Luxe wijnkist met zeven accessoires, deze pracht wijnkist is voorzien van maar liefst zeven prachtige accessoires. Deze wijnkist heeft een strak en modern design. Verder is de wijnkist afgewerkt in het zwart met een transparante deksel en een verchroomde sluiting. Opgeborgen onder de deksel vind u de accessoires; loodsnijder, schenkhulp met afsluitbare kurk, druppelvanger, wijnthermometer, kelnermes en twee flessenstoppen. Kortom, een geweldige wijnkist.

Bent u opzoek naar een compactere wijnkist, maar u wilt hetzelfde uitstralen dan is de champagne wijnkist iets voor u. Deze unieke wijnkist geeft een champagne of prosecco een prachtige uitstraling en uw cadeau extra karakter. Het mooie aan deze wijnkist is dat er een mooie wijnstopper bij zit. Kortom deze wijnkisten zijn razend populair voor de particulier, maar ook als relatie – of kerstgeschenk.

Minder
Meer
Laat 1 - 6 van de 6 product(en) zien
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.