Bierpakket Tripick acht 12x33cl

Bierpakket Tripick acht 12x33cl

BCBL12F0024
€ 27,23
Excl. BTW

Een bierpakket voor de Tripick 8 liefhebbers. Dit bier is meerdere keer verkozen als beste bier van de wereld. 

Omschrijving

Het bier

Tripick 8 is een Belgisch Blond en wordt ook wel de grote broer van de Tripick 6 genoemd. Dit bier wordt gebrouwen in Brouwerij Les 3 Fouquets. Dit bier heeft een hoger alcoholpercentage dan zijn kleine broertje. In dit bier is een bitterheid te vinden die duidelijk naar de voorgrond komt. In de mond komen de smaken van hop en kruidige accenten naar boven. 

de Tripick 6. Het is een Belgisch blond bier dat word gebrouwen in Brouwerij Les 3 Foudguets. Dit bier word in de fles gegist, en heeft een subtiel karakter. Er is een duidelijk bitterheid aanwezig, omdat er duidelijk hop in word verwerkt. Toen het bier pas acht maanden bestond won het al goud op de World Beer Awards in 2017.

De brouwerij 

Drie vrienden Fréderic Ambroise, Nicolas Leonard en Emmanuel Mewissen gingen de uitdaging aan om hun eigen bier te brouwen. Zo leed een avondje onder vrienden naar het ontstaan van Tripick. Dit was een groot succes 8 maanden nadat het bier op de markt kwam haalde het bier de prijs World Beer Award 2017 voor categorie ‘lager’ en ‘strong’ binnen. In het logo is een specht te vinden die veel voorkomt in de Ardennen. De ‘t’ vormt namelijk een spechtenkop met snavel. Zo zie je de regionale insteek van Tripick naar voren komen.

Productdetails

Alcoholpercentage
8%
Biersoort
Blond
Smaak
Hop en kruidige accenten
Inhoud
33cl
Tripick

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.