Gemengd wijngeschenk

Wijn cadeau

Wijncadeau Henri Nordoc

WCFRGM0053
€ 26,98
Dit wijncadeau bevat twee wijnen uit het wijnhuis Henri Nordoc. Een witte en een rode wijn 
Wijn cadeau

Wijncadeau Trois Maisons 2x75cl

WCFRWI0064
€ 40,29
Wijncadeau Viva la France is een wijncadeau met twee top wijnen. De Trois Maisons wijnen zijn wijnen die al sinds de 18e eeuw als een symbool staan in Frankrijk. Het wijnhuis staat bekend om de drie unieke huisjes die bij de wijngaarden staan. Afkomstig uit de Bordeaux streek worden de Sauvignon blancs semillion en merlot cabernet sauvignon van Trois...
Wijn cadeau

Wijncadeau La Ficaia 3x75cl

15819
€ 51,64
Een geschenk met daarin een heerlijke fles rode en twee flessen witte wijn van 75cl. Deze wijn komt van het wijnhuis La Ficaia uit Italië.

Kunt u niet kiezen tussen rode of witte wijn? Of weet u niet wat de persoon aan wie u het wil schenken lekker vind? Dan is een gemengd wijncadeau de oplossing. Deze bestaan namelijk uit verschillende wijnsoorten bij elkaar. Bijvoorbeeld één rode wijn en één witte wijn. Zo valt uw cadeau altijd in de smaak en hoeft u niet bang te zijn over welke wijn u moet kiezen. U kunt al kiezen uit wijncadeau van twee wijnflessen, maar als u een keer wilt uitpakken zijn er ook wijncadeaus met drie verschillende wijnen.

Een voorbeeld van een wijncadeau met drie wijnen is het wijncadeau Cantine Intesa. Dit wijncadeau heeft drie heerlijke wijnen van het wijnhuis Poderi delle Rose. Dit wijnhuis ligt in Italië. Het cadeau bevat twee witte wijnen en een heerlijke rode wijn. Wilt u iets minder uitpakken, maar toch met een mooi cadeau binnen komen. Dan raden wij u aan om eens te kijken naar het wijncadeau Bee Famous. Deze twee wijnen komen beide uit Frankrijk van het wijnhuis Bee Famous. Het zijn biologische wijnen die een uitstekende smaak hebben. Kortom, bij wijnengeschenken kunt u verschillende wijncadeau online bestellen.  

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.