Houten wijnkist met nietdeksel

Er zijn 5 producten

Wijnkisten zijn er in verschillende soorten, een daarvan zijn de houten wijnkisten met nietdeksel of ook wel timmerdeksel genoemd. Deze wijnkisten zijn niet voorzien van een schuifdeksel, maar hebben een losse deksel die met een niettacker gesloten kan worden. Dit is ideaal voor transport van de flessen. Daarnaast zijn houten wijnkisten van een ...

Wijnkisten zijn er in verschillende soorten, een daarvan zijn de houten wijnkisten met nietdeksel of ook wel timmerdeksel genoemd. Deze wijnkisten zijn niet voorzien van een schuifdeksel, maar hebben een losse deksel die met een niettacker gesloten kan worden. Dit is ideaal voor transport van de flessen. Daarnaast zijn houten wijnkisten van een hoge en stevige kwaliteit en makkelijk op elkaar te stapelen, wat goed van pas kan komen bij transport.

Er zijn verschillende soorten wijnkisten, alleen naast soorten hebben wij van wijnengeschenken.nl ook verschillende groottes uitgedrukt in de aantal vaks dat de wijnkisten hebben. Elk vak staat voor een fles. Dus in een 2 vaks passen 2 flessen wijn. Onze wijnkisten gaan van 1-vaks tot en met 6-vaks.

Minder
Meer
Laat 1 - 5 van de 5 product(en) zien

Filter by:

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.