Wijnaccessoires

Zubehör

Cocktailshaker set

ACCSGR0002
Excl. BTW
€ 16,90
In een handomdraai de heerlijkste cocktails bij u thuis, met dit stijlvolle cadeau.
Zubehör

Houten kaasplankje

ACHTBR0004
Excl. BTW
€ 14,95
De meeste wijnen gaan erg goed in combinatie met een kaasplankje. Hiervoor hebben wij ook de multifunctionele hardhouten kaasplank.
Zubehör

Vacuvin wijnopener

ACWOZW0006
Excl. BTW
€ 6,57
De opener van de kelner heeft een lichtgewicht en compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk mee te nemen en op te slaan is in uw la.
Zubehör

Ontbijtsetje

ACOSGK0008
Excl. BTW
€ 10,99
Tip Combi met fles Introvinge Prosecco. "champagne ontbijt set"
Zubehör

Wijnfleshouder Noble

ACWHGR0009
Excl. BTW
€ 5,74
Een strak afgewerkte wijnhouder waarmee je een fles wijn mooi mee kunt presenteren.
Zubehör

Vacuvin vacuumwijnstoppers set

ACWSGR0010
Excl. BTW
€ 3,51
Vacuümwijnstoppers zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met onze Wine Savers. Het Wine Saver systeem wordt gebruikt om een geopende fles wijn af te sluiten door de zuurstof uit de fles te extraheren, waardoor een vacuüm ontstaat om uw wijn langer te bewaren.
Zubehör

Vacuvin schenktuitjes

ACSTZW0011
Excl. BTW
€ 6,57
Deze schenktuit Kristal van het merk VacuVin zorgt ervoor dat u keer op keer wijn kunt inschenken voor uw gasten zonder te druppen.
Zubehör

Houtwol 1-vak

ACHW1V0012
Excl. BTW
€ 0,82
Houtwol is een product dat gemaakt is van fijne houtkrullen
Zubehör

Houtwol 2-vaks

ACHW2V0013
Excl. BTW
€ 1,64
Houtwol is een product dat gemaakt is van fijne houtkrullen
Zubehör

Houtwol 3-vaks

ACHW3V0014
Excl. BTW
€ 2,44
Houtwol is een product dat gemaakt is van fijne houtkrullen
Zubehör

Houtwol 4-vaks

ACHW4V0015
Excl. BTW
€ 2,81
Houtwol is een product dat gemaakt is van fijne houtkrullen
Zubehör

Houtwol 6-vaks

ACHW6V0016
Excl. BTW
€ 4,21
Houtwol is een product dat gemaakt is van fijne houtkrullen

Als je een cadeau zoekt voor iemand die alles al heeft ben je bij wijnengeschenken.nl aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een selectie aan wijnaccessoires waar werkelijk iedereen blij van wordt. Een van onze wijnaccessoires is het perfecte cadeau om bij een wijnpakket of fles wijn te geven, of gewoon los. Want met de juiste accessoires maak je iemands wijncollectie pas echt compleet. 

Wijnkaraffen

Een voorbeeld van onze wijnaccessoires zijn bijvoorbeeld de prachtige wijnkaraffen. Deze zien er niet alleen schitterend uit, maar hebben ook nog een functie. Het zogenaamde decanteren, het overschenken van wijn uit de fles in een decanteer karaf, zorgt er namelijk voor dat de droesem (het bezinksel) van de wijn gescheiden wordt. Dit is vooral van belang bij oudere rode wijnen. Bij jonge wijn heeft het als functie dat er lucht bij de wijn komt alvorens deze te serveren zodat de wijn ‘zich opent’ en een zachtere afdronk krijgt. Als u de wijn minimaal een uur in de decanteerkan laat ademen, wordt de wijn ronder van smaak. Bij wijnengeschenken.nl hebben we een aantal mooie sets met decanteer karaffen en bijbehorende glazen. 

Wijnkoelers

We hebben ook een paar prachtige wijnkoelers in ons assortiment. Deze mooi vorm gegeven rvs wijn- en champagnekoelers houden uw witte wijn of Champagne mooi koel tijdens het diner of feest. Bovendien zijn het ook nog eens mooie accessoires in uw interieur. 

Sommeliersets

Een sommelier heeft een van de belangrijkste taken in een restaurant. Hij adviseert over de wijn en serveert deze op perfecte wijze. Met een van onze sommelierssets waant iedereen zich een wijnkenner. Het sommeliersmes of kelnersmes is natuurlijk het belangrijkste instrument van een sommelier. De sommeliersmessen in onze sets zijn van hoogwaardig roestvrij staal en zijn onverslijtbaar. De druppelringen zorgen ervoor dat uw kostbare wijn niet langs de fles afloopt en met de wijnstoppen in de sets kunt u uw wijn nog lang bewaren om op een ander moment van verder te genieten. Voor wie de traditionele manier van het openmaken van een wijnfles te veel werk is of voor degene die echt dol is op gadgets hebben we een elektrische wijnopenener. Met dit handige apparaat opent u met één simpele beweging iedere fles wijn. De opener is compleet met batterij en oplader en loodsnijder en zit in een ronde geschenkverpakking. 

Cocktailshakers

Een heel bijzondere en originele geschenkset is onze ontbijtset. Hier zit alles in om iemand te verrassen met een luxe ontbijt. Vooral voor je vrienden of relaties die moeite hebben met vroeg opstaan is dit ontwaaksetje een leuk cadeau. Deze gadget met onder andere een wekker, peper en zoutstel en eierdopjes tovert een glimlach op elke vroege vogel met een ochtendhumeur. Als u het ontbijtsetje samen bestelt met een fles Introvigne Brut Prosecco en twee champagneglazen is de set compleet voor een luxe champagne ontbijt.

Overige accessoires

Mocht u bij wijnengeschenken.nl niet de complete geschenkset hebben gevonden die u zocht, bieden wij de mogelijkheid om zelf uw pakket samen te stellen. Zoek een wijn uit naar uw keuze en laat deze samen met een van onze wijnaccessoires inpakken in een van de wijnkisten of andere geschenkverpakkingen. Als u de verpakking of het etiket dan ook nog personifieert, heeft u het meest originele cadeau voor vrienden, familie of relaties.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.