Manden en Trollys

Picknick artikelen

Picknickmand Lucio

PIPM4P0039
€ 73,55
De topper van het assortiment met een complete set voor 4 personen.
Picknick artikelen

Picknickmand Fabia + picknickkleed groen

PIPM4P0049
€ 79,33
Wilt u picknicken met het hele gezin? dan is deze combi iets voor u. Met de picknickmand Fabia voor 4 personen en een mooi picknickkleed groen is uw picknick compleet. 
Picknick artikelen

Picknickmand Fabia + picknickkleed blauw

PIPM4P0051
€ 79,33
Een picknickmand met een picknickkleed zorgt ervoor dat u voorbereid aan uw picknick begint. Met de unieke picknickmand Fabia in combinatie met het picknickkleed blauw bent u verzekerd van een gezellige picknick. 
Picknick artikelen

Picknickmand Fabia + picknickkleed grijs

PIPM4P0053
€ 79,33
Met de picknickmand Fabia kunt u met het hele gezin picknicken. De picknickmand is geschikt voor 4 personen. Daarnaast zit er een picknickkleed in de kleur grijs bij, waarmee u niet direct op het gras hoeft te zitten. 
Picknick artikelen

Picknickmand Fabia + picknickkleed zwart

PIPM4P0054
€ 79,33
Wat is nou picknicken zonder een picknickmand en een picknickkleed? Met deze combi heeft u beide in een. Een unieke picknickmand met een mooi en zacht picknickkleed in de kleur zwart. 
Manden en Trollys

Picknickmand Lucio | Witte Viverello

PIPM4P0051
€ 78,50
Deze top picknickmand Lucio is een geweldig grote mand. Perfect om mee te nemen als u wilt gaan picknicken met vrienden in het park. 4x borden, 4x bestek, 1xpicknickkleed, 1x Witte Viverello, De afmetingen van de picknickmand bedragen 46x30x21cm.

Een picknickmand kan tijdens een picknick niet ontbreken. De picknickmanden van Wijnengeschenken worden handgemaakt van riet. De manden hebben elk een uniek ontwerp en karakter. Wijnengeschenken heeft picknickmanden voor twee personen en voor vier personen. Naast picknickmanden bieden wij ook een assortiment boodschappenmandjes aan. Deze kunnen ook voor een picknick gebruikt worden of gewoon om de boodschappen in mee te nemen. De boodschappenmandjes zijn in drie kleuren verkrijgbaar rood, blauw en grijs. Daarnaast heeft u ook nog de keuze of u een boodschappenmandje met of zonder koelvak wilt bestellen. De mandjes inclusief koelvak zijn perfect voor een picknick en houden u eten en drinken met behulp van een koelelement goed koel.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.