Italiaans wijngeschenk

Wijn cadeau

Wijncadeau Bella Italia 2x75cl

WCITGM0002
Excl. BTW
€ 22,31
Een wijnkado met twee heerlijke flessen wijn van 75cl. Deze wijnen komen uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
Wijn cadeau

Wijncadeau Lambrusco 1x75cl

WCITRO0006
Excl. BTW
€ 11,56
Een wijncadeau met een heerlijk fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italie van het wijnhuis Alberini.
Wijn cadeau

Wijncadeau Cantine intesa 3x75cl

WCITGM0007
Excl. BTW
€ 46,27
Een wijngeschenk met drie heerlijke wijnen van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
Wijn cadeau

Wijncadeau Modigliana 3x75cl

WCITGM0013
Excl. BTW
€ 48,18
Een wijngeschenk met drie heerlijke wijnen, Deze wijnen komen uit Italie.
Wijn cadeau

Wijncadeau rood Sangiovese 1x75cl

WCITRO0014
Excl. BTW
€ 23,05
Het wijn cadeau rood Sangiovese bevat een heerlijke rode wijn verpakt in een wijnkistje voorzien van vijf accessoires . De wijn is afkomstig uit Italië en komt van het wijnhuis Poderi delle Rose.
Excl. BTW
€ 24,21
Een wijngeschenk met een heerlijke fles wijn met een inhoud van 75cl. Deze wijn komt van het wijnhuis Laficaia uit Italië. 1. Laficaia Gavi di Gavi is een witte wijn met een lichte Citrus smaak.
Excl. BTW
€ 25,61
1. Een heerlijke Italiaanse mousserende wijn genaamd Pavo Franciacorta brut. Deze unieke wijn heeft een prachtig wijnkistje voor een origineel cadeau
Excl. BTW
€ 23,21
1. Een heerlijke mousserende wijn genaamd Pavo Franciacorta natura. Deze mousserende wijn komt uit Italie en is perfect voor een speciale gelegenheid. 
Wijn cadeau

Wijncadeau Paradiso 1x75cl

WCITRO0039
Excl. BTW
€ 16,12
Een wijncadeau met een heerlijke wijn van het wijnhuis Poderi delle Rose, deze wijn komt uit Italië en heeft een inhoud van 75cl.
Excl. BTW
€ 23,13
Een mooi wijngeschenk met daarin een heerlijke wijn uit Italië. De wijn komt van het wijnhuis De Feudis en heeft een inhoud van 75cl. 1. De Feudis Lounge Primitivo del Salento is een rode wijn met smaken van pruimen, rode bessen en kersenconfituur.
Wijn cadeau

Wijncadeau Alex Fabi 2x75cl

WCITRO0044
Excl. BTW
€ 29,50
Dit wijn cadeau bestaat uit twee heerlijke Italiaanse wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. 1. Alex Fabi Valpolicella Ripasso2. Alex Fabi Valpolicella
Wijn cadeau

Wijncadeau Alex Fabi Ripasso 1x75cl

WCITRO0050
Excl. BTW
€ 17,56
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke wijn van het wijnhuis Alex Fabi, deze wijn komt uit Italie en heeft een inhoud van 75cl.
Excl. BTW
€ 21,48
Een mooi luxe wijngeschenk met een heerlijke wijn met een inhoud van 75cl. De wijn komt van het wijnhuis Alex Fabi gelegen in Italië.
Wijn cadeau

Wijngeschenk Limited Edition

WCITRO0063
Excl. BTW
€ 35,53
De Alex Fabi Amarone della Valpolicella is gemaakt in de wijnstreek rondom Verona in Italië. De Amarone wijn is 1 van de top wijnen die worden gemaakt in Italië.  De wijn is een combinatie van drie druifsoorten. Het grootste gedeelte van de wijn bestaat uit de Corvina druif. Naast de Corvina druif wordt het gecombineerd met de druifsoorten Rondinella en...

Bent u net zo een fan van Italiaanse wijnen als ons? Dan bent u op het juiste adres. Wijnengeschenken heeft namelijk een ruim assortiment Italiaanse wijncadeaus weten te creëren. Deze wijncadeaus gaan van één wijn tot een cadeau met drie wijnen. Of u nu van rood, wit, rosé of mousserend houd, het aanbod is er allemaal.

Een voorbeeld van een prachtig wijncadeau is het wijncadeau Bella Italia. Dit wijncadeau bevat twee heerlijke wijnen van het Italiaanse wijnhuis Poderi delle Rose. De wijnen in dit wijncadeau zijn: een rode wijn en een zoete witte zijn. Een ander mooi cadeau is het wijncadeau Pavo Franciacorta, dit is de ‘champagne’ van Italië. Franciacorta mag alleen in een bepaalde streek in Italië geproduceerd worden, zoals dat ook zo gaat met champagne in Frankrijk. Deze Franciacorta van Pavo zijn er in de uitvoering brut en natura. Beide zijn deze cadeaus gemakkelijk via Wijnengeschenken te bestellen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.