Wijnkist voor 3 flessen

Er zijn 8 producten

Een wijnkist voor drie flessen wijn vinden is niet altijd makkelijk. Er is namelijk niet zo een groot assortiment als dat van wijnkisten met 1 fles of 2 flessen. Toch hebben wij een geselecteerd assortiment kunnen samenstellen om voor u de perfecte wijnkist te vinden. In de meeste gevallen is het dan ook zo dat wanneer iemand er voor kiest om dr...

Een wijnkist voor drie flessen wijn vinden is niet altijd makkelijk. Er is namelijk niet zo een groot assortiment als dat van wijnkisten met 1 fles of 2 flessen. Toch hebben wij een geselecteerd assortiment kunnen samenstellen om voor u de perfecte wijnkist te vinden. In de meeste gevallen is het dan ook zo dat wanneer iemand er voor kiest om drie flessen wijn te schenken of te verpakken  dat het wel een speciaal geschenk zal zijn voor een speciaal iemand. Door drie flessen wijn in een bijpassende wijnkist te schenken zal de ontvanger aangenaam verrast worden.

Een voorbeeld van een luxe 3-vaks wijnkist is de Geneve 3-vaks. Deze prachtige houten wijnkisten zijn tot in de puntjes afgewerkt en hebben een hele mooie glans laag over zich heen. Door het authentieke slotje krijgt deze wijnkist een traditionele uitstraling, wat natuurlijk perfect op uw wijnen kan aansluiten.

Minder
Meer
Laat 1 - 8 van de 8 product(en) zien
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.