Speciaalbier cadeau Tripick 8, 1x75cl

Speciaalbier cadeau Tripick 8, 1x75cl

BCBL1F0002
€ 11,53
Excl. BTW

Een mooi biergeschenk met een fles bier van 75cl. Dit bier heeft al meerdere jaren op rij Worlds best beer award gewonnen.

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 14,41
50 7% Tot € 40,36
100 10% Tot € 115,30

Omschrijving

Tripick is een Belgisch blond bier. Het unieke aan dit bier is dat het met 3 verschillende soorten hop gebrouwen wordt. De combinatie van deze 3 verschillende hop soorten zorgt voor een gecontroleerde bitterheid. Het bier wordt op de fles gegist wat ervoor zorgt dat het bier zachter en toegankelijker gevonden wordt. De naam Tripick komt van 2 verschillende benamingen. Het eerste deel staat voor 'trio' dit staat voor de drie brouwers die het bier hebben ontworpen. Het laatste deel komt van het woord 'pic vert'. Wat in het Frans specht betekent. De specht vind je dan ook terug in het logo op het etiket.

Brouwerij Des 3 Fouquets

Tripick wordt gebrouwen bij een brouwerij in de Ardennen genaamd: Des 3 Fouquets. Hier is het bier ontworpen en gebrouwen. Het bier wordt door 3 mensen gebrouwen: Fréderic Ambroise, Nicolas Leonard en Emmanuel Mewissen. Drie bierliefhebbers die een pracht bier hebben geproduceerd.

Productdetails

Indeling
1 fles
Biersoort
Blond
Smaak
Hop en kruidige accenten
Inhoud
75cl
Tripick
Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.