Wijn cadeau

Wijn cadeau

Wijncadeau les spät 2x75CL

WCGMGM0086
Excl. BTW
€ 19,00
Wijn cadeau gevuld met 2 flessen heerlijke wijn speciaal samengesteld voor de echte wijn liefhebbers.
Excl. BTW
€ 32,22
Wijncadeau Viva la France is een wijncadeau met twee top wijnen. De Trois Maisons wijnen zijn wijnen die al sinds de 18e eeuw als een symbool staan in Frankrijk. Het wijnhuis staat bekend om de drie unieke huisjes die bij de wijngaarden staan. Afkomstig uit de Bordeaux streek wordt de merlot cabernet sauvignon van Trois Maisons gemaakt. Helaas dit...
Wijn cadeau

Wijncadeau Jean Faux luxe 2x75CL

WCFRRO076
Excl. BTW
€ 50,40
ean Faux wijncadeau bevat een rode wijn van kwaliteit. Deze wijn is afkomstig van het wijnhuis Chateau Jean Faux gelegen in de Franse wijnstreek Bordeaux. Jean Faux heeft een lange geschiedenis van het produceren van top wijnen. Kortom een wijn om in de Franse sfeer te komen.  Dit product is helaas uitverkocht
Wijn cadeau

Wijncadeau Jean Faux 2x75CL

WCFRRO0077
Excl. BTW
€ 35,53
Jean Faux wijncadeau bevat twee rode wijnen van kwaliteit. Het wijnhuis is gelegen in het Bordeaux wijngebied. Jean Faux heeft een lange geschiedenis van het produceren van top wijnen. In combinatie met vleesgerechten is dit een wijn om van te genieten. 
Excl. BTW
€ 38,01
Het Trois Maisons wijncadeau is een wijngeschenk met een Franse top wijn. De top wijn brengt je in een Franse sfeer om van de wijn te genieten. Een wijn die afkomstig is uit het Bordeaux wijngebied. Op een biologisch manier is de wijn gemaakt. Met een gemiddelde zuurgraad is de wijn niet te droog.  Helaas dit product is uitverkocht.
Wijn cadeau

Wijncadeau mediterraan Geneve 2x75CL

WCGMRO0095
Excl. BTW
€ 28,92
Wijncadeau Mediterraan is gevuld met 2 heerlijke rode wijnen. Valpolicella uit Italië en Les Terrasses uit Zuid-Frankrijk.
Wijn cadeau

Wijncadeau Mediterraan 2x75CL

WCGMRO0098
Excl. BTW
€ 22,31
Wijncadeau Mediterraan is gevuld met 2 heerlijke rode wijnen. Valpolicella uit Italië en Les Terrasses uit Zuid-Frankrijk.
Wijn cadeau

Wijncadeau De Feudis Primitivo 2x75CL

WCITRO0091
Excl. BTW
€ 22,31
Wijncadeau De Feudis Primitivo is een mix van de 2 Primitivo's van het wijnhuis De Feudis. In combinatie met de Geneve wijnkist is dit een top cadeau voor iedere wijnliefhebber.  
Excl. BTW
€ 16,93
Een wijncadeau met een heerlijke rode en witte zoete wijn. De rode wijn komt uit Frankrijk en de witte zoete wijn uit Duitsland. 
Wijn cadeau

Wijncadeau Passione 1x75cl

WCITRO0001
Excl. BTW
€ 13,46
Dit wijnpakket bevat een heerlijke wijn van 75cl en een luxe houten wijnkistje. De wijn is afkomstig uit Italië van het wijnhuis: Poderi delle Rose
Wijn cadeau

Wijncadeau Bee Famous wit 1x75cl

WCFRWI0004
Excl. BTW
€ 11,56
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Frankrijk van het wijnhuis Bee Famous.
Wijn cadeau

Wijncadeau Bella Italia 2x75cl

WCITGM0002
Excl. BTW
€ 22,31
Een wijnkado met twee heerlijke flessen wijn van 75cl. Deze wijnen komen uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
Wijn cadeau

Wijncadeau Pont du gard 1x75cl

WCFRWI0009
Excl. BTW
€ 20,45
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn met een inhoud van 75cl. Deze Franse wijn komt van het wijnhuis Bee Famous.
Wijn cadeau

Wijncadeau Grand cru duo 2x75cl

WCFRRO0021
Excl. BTW
€ 52,02
Een prachtig wijncadeau met twee heerlijke wijnen met een inhoud van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Chateau de Fonbel uit Frankrijk.  Dit product is helaas uitverkocht
Wijn cadeau

Wijncadeau port Bulas tawny 1x75cl

WCPORO0005
Excl. BTW
€ 20,21
Een wijngeschenk met een heerlijke wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Portugal van het wijnhuis Bulas.
Wijn cadeau

Wijncadeau Lambrusco 1x75cl

WCITRO0006
Excl. BTW
€ 11,56
Een wijncadeau met een heerlijk fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italie van het wijnhuis Alberini.
Excl. BTW
€ 17,31
Een wijngeschenk met twee heerlijke wijnen met een inhoud van 75cl. De wijnen komen uit Frankrijk met een van het wijnhuis Domaine des Pasquiers en de andere van het wijnhuis Les Terrasses Cevenoles.  Dit product is helaas uitverkocht
Wijn cadeau

Wijncadeau Cantine intesa 3x75cl

WCITGM0007
Excl. BTW
€ 46,27
Een wijngeschenk met drie heerlijke wijnen van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
Wijn cadeau

Wijncadeau Francais 1x75cl

WCFRRO0031
Excl. BTW
€ 39,05
Een prachtig wijngeschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Chateau de Fonbel, deze wijn heeft een inhoud van 75cl.  Dit product is helaas uitverkocht

Een bijzonder wijncadeau is erg mooi om te geven. Dit is een van de meest originele cadeaus die je iemand kunt geven. En een wijn cadeau valt ook altijd in de smaak. Niet voor niets is het een traditie binnen veel culturen om wijn kado te geven als men ergens uitgenodigd is voor het eten of voor een verjaardag.

De wijngeschenken van wijnengeschenken.nl kunt u tóch persoonlijk en origineel maken door het helemaal toe te spitsen op de ontvanger. Denk daarbij eens aan de gepersonifieerde wijnkistjes en verpakkingen die wij in ons assortiment hebben. Zo geef je niet gewoon een flesje wijn cadeau, maar geef je het gevoel écht aan die persoon gedacht te hebben. Iets dat iedereen zal waarderen. Ook binnen het bedrijfsleven wordt veel wijn kado gedaan. Als relatiegeschenk bij het aangaan van een nieuwe samenwerking, om iemand te verwelkomen bij een bedrijf of bij het afscheid nemen van een werknemer. Ook als kerstgeschenk of in een kerstpakket blijft wijn onverminderd populair.

Bij wijnengeschenken.nl bieden we de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo op het etiket of op de verpakking te laten zetten met verschillende technieken. Denk hierbij aan het laten etsen of graveren van de wijnkist, een tinnen etiket of een full color briefje of een handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap met uw naam of natuurlijk de naam van de ontvanger.Bij wijnengeschenken.nl hebben wij wijngeschenken in drie verschillende prijs categorieën.

In de categorie cadeau’s van €11,- tot €20,- vindt u al prachtige betaalbare cadeau’s met 1 of 2 flessen wijn in een prachtige geschenkverpakking. Dit kan variëren van een eenvoudige wijntas tot een mooie aluminium koker met een fles Prosecco of een uitgebreide wijnkist met een luxe sommeliersset.

In de prijsgroep €20,- tot €31,- komt u qua wijn en verpakking een stapje hoger. Hier zijn al wat uitgebreidere sets te vinden en bijvoorbeeld de magnum fles Prosecco. Ook een parel in deze groep is de set met de rode Ripasso della Crosara met decanteerkaraf en 2 prachtige wijnglazen. Een complete set waar iedere rode wijndrinker veel plezier aan zal beleven.

De groep €37,- tot €125,- bevat de Rolls Royces onder de wijncadeau’s. Hier komt u schitterende geschenken tegen die u eigenlijk liever zelf wilt houden. Dat kan natuurlijk ook. De wijncadeau’s van wijnengeschenken.nl zijn ook uitermate geschikt om aan uzelf cadeau te doen. Hier vindt u namelijk alle topwijnen in ons assortiment van de beste wijnhuizen ter wereld. Één van de toppers uit deze groep is het wijnpakket van het befaamde Montresor wijnhuis. Dit wijn cadeau bestaat uit een schitterende design wijnkist gemaakt van zilverkleurig aluminium met een strakke look. De kist is rijkelijk gevuld met een complete 6-delige sommelierset met een kelnersmes, thermometer , druppelring, loodsnijder, schenktuit met stop en een losse flessenstop. De wijnen in dit pakket zijn de rode Valpolicella Capitel delle Crosara Ripasso en de witte Lugana Gran Guardia van het gerenommeerde Italiaanse wijnhuis Giacom Montresor.

Aan de bierdrinkers is natuurlijk ook gedacht bij wijnengeschenken.nl. Zo hebben we het bierpakket dat bestaat uit 6 verschillende Belgische bieren en verschillende geschenkkisten met grote flessen van bijzondere speciaalbieren.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.