Wijn cadeau

Wijn cadeau

Wijncadeau Bella Italia 2x75cl

WCITGM0002
€ 29,49
Een wijnkado met twee heerlijke flessen wijn van 75cl. Deze wijnen komen uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
Wijn cadeau

Wijncadeau Bee Famous wit 1x75cl

WCFRWI0004
€ 14,99
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Frankrijk van het wijnhuis Bee Famous.
Wijn cadeau

Wijncadeau Cantine intesa 3x75cl

WCITGM0007
€ 64,99
Een wijngeschenk met drie heerlijke wijnen van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
Wijn cadeau

Wijncadeau port Bulas ruby 1x75cl

WCPORO0008
€ 27,69
Een wijngeschenk met een heerlijke fles wijn van 75cl. Deze port komt uit Portugal, van het wijnhuis Bulas.
Wijn cadeau

Wijncadeau Cava brut 1x75cl

WCSPMO0019
€ 29,49
Een wijngeschenk met een heerlijke Cava van 75cl. Deze Cava komt van het wijnhuis Pata Negra uit Spanje.
Wijn cadeau

Wijncadeau Famous bee luxe 2x75cl

WCFRGM0022
€ 74,99
Een mooi wijngeschenk met daarin twee heerlijke wijnen van 75cl. Deze Franse wijnen komen van het wijnhuis Bee Famous.
Wijn cadeau

Wijncadeau Pata Negra brut 1x75cl

WCSPMO0023
€ 16,49
Een wijncadeau met een heerlijke Cava met een inhoud van 75cl. Deze Cava komt van het wijnhuis Pata Negra in Spanje.
Wijn cadeau

Wijncadeau Des Pasquiers 2x75cl

WCFRRO0036
€ 62,99
Een wijncadeau met twee heerlijke wijnen uit Frankrijk, deze wijnen komen van het wijnhuis Domaine des Pasquiers en hebben een inhoud van 75cl.
€ 31,49
1. Een heerlijke Italiaanse mousserende wijn genaamd Pavo Franciacorta brut. Deze unieke wijn heeft een prachtig wijnkistje voor een origineel cadeau
€ 28,99
1. Een heerlijke mousserende wijn genaamd Pavo Franciacorta natura. Deze mousserende wijn komt uit Italie en is perfect voor een speciale gelegenheid. 
Wijn cadeau

Wijncadeau Paradiso 1x75cl

WCITRO0039
€ 25,49
Een wijncadeau met een heerlijke wijn van het wijnhuis Poderi delle Rose, deze wijn komt uit Italië en heeft een inhoud van 75cl.
€ 29,99
Een mooi wijngeschenk met daarin een heerlijke wijn uit Italië. De wijn komt van het wijnhuis De Feudis en heeft een inhoud van 75cl. 1. De Feudis Lounge Primitivo del Salento is een rode wijn met smaken van pruimen, rode bessen en kersenconfituur.
Wijn cadeau

Wijncadeau Daniel 1x75cl

WCFRWI0043
€ 28,49
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke fles wijn van 75cl. Deze wijn komt van het wijnhuis Bee Famous uit Frankrijk.
Wijn cadeau

Wijncadeau Alex Fabi 2x75cl

WCITRO0044
€ 34,99
Dit wijn cadeau bestaat uit twee heerlijke Italiaanse wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. 1. Alex Fabi Valpolicella Ripasso2. Alex Fabi Valpolicella
Wijn cadeau

Wijncadeau Phillippe 1x75cl

WCFRRO0045
€ 30,99
Een mooi wijngeschenk met een heerlijke Franse wijn van het wijnhuis Bee Famous. Deze wijn heeft een inhoud van 75cl.
Wijn cadeau

Wijncadeau Provence 1x75cl

WCFRRO0046
€ 34,49
Een wijngeschenk met een heerlijke wijn van het wijnhuis Domaine des Pasquiers uit Frankrijk. De wijn heeft een inhoud van 75cl.

Een bijzonder wijncadeau is erg mooi om te geven. Dit is een van de meest originele cadeaus die je iemand kunt geven. En een wijn cadeau valt ook altijd in de smaak. Niet voor niets is het een traditie binnen veel culturen om wijn kado te geven als men ergens uitgenodigd is voor het eten of voor een verjaardag.

De wijngeschenken van wijnengeschenken.nl kunt u tóch persoonlijk en origineel maken door het helemaal toe te spitsen op de ontvanger. Denk daarbij eens aan de gepersonifieerde wijnkistjes en verpakkingen die wij in ons assortiment hebben. Zo geef je niet gewoon een flesje wijn cadeau, maar geef je het gevoel écht aan die persoon gedacht te hebben. Iets dat iedereen zal waarderen. Ook binnen het bedrijfsleven wordt veel wijn kado gedaan. Als relatiegeschenk bij het aangaan van een nieuwe samenwerking, om iemand te verwelkomen bij een bedrijf of bij het afscheid nemen van een werknemer. Ook als kerstgeschenk of in een kerstpakket blijft wijn onverminderd populair.

Bij wijnengeschenken.nl bieden we de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo op het etiket of op de verpakking te laten zetten met verschillende technieken. Denk hierbij aan het laten etsen of graveren van de wijnkist, een tinnen etiket of een full color briefje of een handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap met uw naam of natuurlijk de naam van de ontvanger.Bij wijnengeschenken.nl hebben wij wijngeschenken in drie verschillende prijs categorieën.

In de categorie cadeau’s van €11,- tot €20,- vindt u al prachtige betaalbare cadeau’s met 1 of 2 flessen wijn in een prachtige geschenkverpakking. Dit kan variëren van een eenvoudige wijntas tot een mooie aluminium koker met een fles Prosecco of een uitgebreide wijnkist met een luxe sommeliersset.

In de prijsgroep €20,- tot €31,- komt u qua wijn en verpakking een stapje hoger. Hier zijn al wat uitgebreidere sets te vinden en bijvoorbeeld de magnum fles Prosecco. Ook een parel in deze groep is de set met de rode Ripasso della Crosara met decanteerkaraf en 2 prachtige wijnglazen. Een complete set waar iedere rode wijndrinker veel plezier aan zal beleven.

De groep €37,- tot €125,- bevat de Rolls Royces onder de wijncadeau’s. Hier komt u schitterende geschenken tegen die u eigenlijk liever zelf wilt houden. Dat kan natuurlijk ook. De wijncadeau’s van wijnengeschenken.nl zijn ook uitermate geschikt om aan uzelf cadeau te doen. Hier vindt u namelijk alle topwijnen in ons assortiment van de beste wijnhuizen ter wereld. Één van de toppers uit deze groep is het wijnpakket van het befaamde Montresor wijnhuis. Dit wijn cadeau bestaat uit een schitterende design wijnkist gemaakt van zilverkleurig aluminium met een strakke look. De kist is rijkelijk gevuld met een complete 6-delige sommelierset met een kelnersmes, thermometer , druppelring, loodsnijder, schenktuit met stop en een losse flessenstop. De wijnen in dit pakket zijn de rode Valpolicella Capitel delle Crosara Ripasso en de witte Lugana Gran Guardia van het gerenommeerde Italiaanse wijnhuis Giacom Montresor.

Aan de bierdrinkers is natuurlijk ook gedacht bij wijnengeschenken.nl. Zo hebben we het bierpakket dat bestaat uit 6 verschillende Belgische bieren en verschillende geschenkkisten met grote flessen van bijzondere speciaalbieren.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.