Speciaalbier cadeau Tripick 2x75cl

Speciaalbier cadeau Tripick 2x75cl

BCTR1F0015
€ 27,81

Een prachtig biergeschenk met twee heerlijke speciaalbieren met een inhoud van 75cl. Deze bieren komen van brouwerij Les 3 Fouquets uit België.

Omschrijving

Tripick 6

Tripick 6 word ook wel het broertje van de Tripick 8 genoemd. Dit Belgisch blond speciaal bier word gebrouwen in Brouwerij Les 3 Fouquets. Met een lager alcohol percentage dan de Tripick 8 is dit een heerlijk fris bier met een subtiel karakter. Het bier word op de fles hergist. Tripick 6 is een bier waar een duidelijke bitterheid aanwezig is. Na acht maanden was het al duidelijk dat dit nieuwe brouwsel een echte topper was, na acht maanden won het bier namelijk al de World Beer Awards in 2017.

Tripick 8

Tripick is een Belgisch blond bier. Het unieke aan dit bier is dat het met 3 verschillende soorten hop gebrouwen wordt. De combinatie van deze 3 verschillende hop soorten zorgt voor een gecontroleerde bitterheid. Het bier wordt op de fles gegist wat ervoor zorgt dat het bier zachter en toegankelijker gevonden wordt. De naam Tripick komt van 2 verschillende benamingen. Het eerste deel staat voor 'trio' dit staat voor de drie brouwers die het bier hebben ontworpen. Het laatste deel komt van het woord 'pic vert'. Wat in het Frans specht betekent. De specht vind je dan ook terug in het logo op het etiket.

Brouwerij Des 3 Fouquets

Tripick wordt gebrouwen bij een brouwerij in de Ardennen genaamd: Des 3 Fouquets. Hier is het bier ontworpen en gebrouwen. Het bier wordt door 3 mensen gebrouwen: Fréderic Ambroise, Nicolas Leonard en Emmanuel Mewissen. Drie bierliefhebbers die een pracht bier hebben geproduceerd.

Productdetails

Indeling
2 flessen
Inhoud
75cl
Alcoholpercentage
6% - 8%
Biersoort
Blond
Smaak
Fris
Hop en kruidige accenten
Subtiel karakter

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Kwaliteit Reacties (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.