Bruin

Excl. BTW
€ 2,36
Dit Belgische bruin bier is op een traditionele wijze ontstaan en heeft een hoge gisting. Doordat dit bier voor de helft tarwe bevat, kan dit bier beschouwd worden als een bruin tarwebier. Verder heeft dit bier een unieke smaak en is perfect om aan uw collectie toe te voegen.
Excl. BTW
€ 2,06
Dit donkere bier van de Mokke familie, is zeker geen teleurstelling. Het is een van de verfijnste donkere bieren, niet te zwaar en heeft een nadruk op gebrande karamel. Oftewel een uniek biertje die u zeker een keer gedronken moet hebben.
Excl. BTW
€ 2,06
Dit donkerbruine bier is uniek van zichzelf. Hoewel het bier stevige chocolade en koffiesmaken bevat, heeft de brouwerij het voor elkaar gekregen om een laag alcoholpercentage te behouden. Dit resultaat heeft dan ook voor een prachtig porter bier met een volle smaak, maar een zachte bitterheid gezorgd.
Excl. BTW
€ 2,06
De naam zegt het al. Dit bruin bier uit de Eifel serie heeft een lekker zoetje met een licht gebrande tint.
Bier

Speciaalbier Slurfke - 33cl

BISPBR0066
Excl. BTW
€ 1,64
Slurfke is een bruin bier met een Belgische achtergrond. Dit bier wordt gebrouwen in Brouwerij Van Honsebrouck.
Excl. BTW
€ 1,94
Cuvee du chateau kasteel is een Belgisch bruin bier. Het bier is afkomstig van Brouwerij Van Honsebrouck. Deze brouwerij staat in Ingelmunster.
Excl. BTW
€ 2,31
Qantelaar is een ongefilterd bier van hoge gisting. Het bier word gebrouwen in de Proefbrouwerij D'oude Maalderij in Brouwerij Maenhout te Meulebeke. De Q verwijst naar het biertype quadrupel. Qantelaat heeft een serveertempratuur van 6 - 7° en een alcohol percentage van 8%.
Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.