Cocktailshakers

Er zijn 2 producten

Iedereen die de film Cocktail gezien heeft met Tom Cruise droomt ervan zo’n trucjes te kunnen met wat flessen en een cocktailshaker.

Voordat u thuis alle flessen kapot gooit, raden wij van wijnengeschenken.nl aan om stap voor stap te beginnen met cocktails mixen. Het gaat er tenslotte om dat er uiteindelijk een goede cocktail in het glas zit en...

Iedereen die de film Cocktail gezien heeft met Tom Cruise droomt ervan zo’n trucjes te kunnen met wat flessen en een cocktailshaker.

Voordat u thuis alle flessen kapot gooit, raden wij van wijnengeschenken.nl aan om stap voor stap te beginnen met cocktails mixen. Het gaat er tenslotte om dat er uiteindelijk een goede cocktail in het glas zit en niet om de capriolen waarmee deze tot stand is gekomen.

 

Basis

Een cocktailbar op een feestje brengt echt een vrolijke sfeer. Het is niet gewoon een drankje inschenken, maar het is een kunst om een goede cocktail te maken.

Voordat u begint moet u de basis ingrediënten in huis hebben.

Op het gebied van gereedschap is dat:

 

-een cocktailshaker

-maatbekers

-een mixer met spiraal

-een maatje

-de juiste glazen

-ijsblokjes

 

Ingrediënten

Dan zijn er een aantal dranken die in veel populaire cocktails voorkomen. Om al een paar verschillende cocktails te kunnen maken, moet je het volgende in huis hebben:

-  wodka

-  rum

-  gin

-  Whiskey

-  Tequila

-  Amaretto

-  Tia Maria

-  Cognac

-  Champagne / Prosecco

-  Grand Marnier

-  Malibu

-  Pisang Ambon

 

Dat is een hele lijst. Maar met deze dranken kun je bijna alle cocktails maken. Dan komen er natuurlijk nog eventuele smaakmakers bij als Crème de Cassis en vruchtensappen als basis. Een leuk idee is om een van bovenstaande dranken te vragen voor uw verjaardag en zo uw eigen cocktailbar bij elkaar te sparen.

 

Sets

Als bovenstaande in huis is kunt u beginnen met mixen. Bij Wijnengeschenken.nl hebben we prachtige sets van het basisgereedschap van iedere cocktailmaker: de cocktailshaker.

Zo hebben we een stoere matzwarte 3-delige cocktailshaker set in roestvrijstalen uitvoering. Die bestaat uit een cocktailshaker 0,5L, twee maatbekers en een mixer met spiraal. Deze set hebben we ook in het rood.

De uitgebreide shaker set bestaat uit een cocktailshaker, twee maatbekers, mixer met spiraal, een sommeliersmes en een speciale lepel. Deze set zit in een luxe zwarte geschenkverpakking.

Natuurlijk hebben we ook een losse kwalitatief hoogstaande cocktailshaker.

Minder
Meer
Laat 1 - 2 van de 2 product(en) zien
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.