Speciaalbier Barbar - 33cl

Speciaalbier Barbar - 33cl

BISPHO0075
€ 1,98
Excl. BTW

Barbar honingbier is een erg speciaal biertje dat afkomstig is van Belgie. De brouwerij van dit bier is gelegen in Quenast en heeft Lefebvre. 

Omschrijving

Het bier

Barbar honingbier is een erg speciaal biertje dat afkomstig is van Belgie. De brouwerij van dit bier is gelegen in Quenast en heeft Lefebvre. Het bier is een goudkleurig bier dat een mooie schuimkraag heeft. U proeft natuurlijk de heerlijke smaak van honing goed terug in dit bier. Naast deze smaak proeft u ook nog citrusvruchten, kruiden en toetsen van bloemen. Het is een zacht bier. Dat in combinatie met een lichtzure toets zorgt voor een lekker fris biertje.

De brouwerij 

De Brouwerij werd in 1876 opgericht door Jules Lefebvre. Over de locatie van de brouwerij was toen der tijd goed nagedacht. Op deze locatie konden ze alle cafes rond het dorp van een goede voorraad voorzien. Tijdens de 2e wereldoorlog werd het bierbrouwen behoorlijk verstoort. De soldaten hadden de brouwer in beslaggenomen voor het stallen van hun wapens en munitie. Na de oorlog kocht Auguste Lefebrve, een opvolger van Jules, een failliete brouwerij op. Hier hebben ze de productie weer doorgezet.

In 1975 neemt Philippe Lefebvre het roer over. Hij begint met het brouwen van speciale bieren. Zo hebben ze een witbier op de markt gebracht met honing. Tot op de dag van vandaag blijft de brouwerij steeds meer nieuwe bieren creëren. De brouwerij heeft al 14 verschillende bieren op de markt gebracht.

Productdetails

Land
België
Alcoholpercentage
8%
Serveertemperatuur
7-8 graden
Biersoort
Honingbier
Smaak
Citrusvruchten
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Rebecq-Quenast
Brouwer
Brasserie Lefebvre
Untappd
3.5
Barbar
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.