Wijngeschenken

€ 16,29
Dit wijnpakket bevat een heerlijke wijn van 75cl en een luxe houten wijnkistje. De wijn is afkomstig uit Italië van het wijnhuis: Poderi delle Rose
€ 25,99
Een wijnkado met twee heerlijke flessen wijn van 75cl. Deze wijnen komen uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
€ 23,20
Een geschenk met twee heerlijke flessen wijn van 75cl. Deze wijnen komen uit Frankrijk van het wijnhuis Bee Famous.
€ 11,95
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Frankrijk van het wijnhuis Bee Famous.
€ 13,99
Een wijncadeau met een heerlijk fles wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italie van het wijnhuis Alberini.
€ 48,49
Een wijngeschenk met drie heerlijke wijnen van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
€ 23,99
Een wijncadeau met een heerlijke fles wijn met een inhoud van 75cl. Deze Franse wijn komt van het wijnhuis Bee Famous.
€ 26,25
Een wijngeschenk met een heerlijke wijn van 75cl. Deze wijn komt uit Italië van het wijnhuis Poderi delle Rose.
€ 36,75
Dit wijncadeau bevat twee heerlijke wijnen van 75cl. De wijn komt van het wijnhuis Poderi delle Rose uit Italië.
€ 21,99
Een wijngeschenk met een heerlijke Cava van 75cl. Deze Cava komt van het wijnhuis Pata Negra uit Spanje.
€ 62,95
Een prachtig wijncadeau met twee heerlijke wijnen met een inhoud van 75cl. Deze wijnen komen van het wijnhuis Chateau de Fonbel uit Frankrijk.
€ 58,75
Een mooi wijngeschenk met daarin twee heerlijke wijnen van 75cl. Deze Franse wijnen komen van het wijnhuis Bee Famous.
€ 13,95
Een wijncadeau met een heerlijke Cava met een inhoud van 75cl. Deze Cava komt van het wijnhuis Pata Negra in Spanje.

Een wijncadeau is een van de meest originele cadeaus die je iemand kunt geven. Een wijncadeau valt dan ook altijd in de smaak. Het geven van een wijncadeau is niets voor niets een traditie binnen vele culturen. De wijn cadeaus van Wijnengeschenken kunt u compleet personaliseren en toe spitsen op de ontvanger.

Wijncadeau wit

Smaken verschillen, vandaar dat onze wijncadeaus dat ook doen. Niet iedereen houd of is een rode wijn liefhebber. We hebben dan ook ons best gedaan om een zo ruim mogelijk assortiment voor u op te stellen. Hierin dus ook wijncadeaus met witte wijn. Bent u opzoek naar een cadeau die goed met de zomerdagen samen gaat? Dan is een cadeau met witte wijn een perfecte oplossing. Door de heerlijke frisse smaak van de wijn en de luxe verpakking daaromheen valt uw cadeau altijd in de smaak en iedereen zal het waarderen.

Wijncadeau rood

Rood is een van de meest gedronken wijnsoort. Het is dan ook een goed idee om een wijncadeau met rode wijn te schenken, dit valt namelijk bij iedereen goed. Bij rode wijn komt vaak een hoge prijs kijken, bij Wijnengeschenken niet. Wij bieden al wijn cadeaus vanaf 11 euro aan. Voor deze prijs heeft u een wijn van hoge kwaliteit. Een wijncadeau kunt u voor verschillende gelegenheden schenken, als relatiegeschenk bij het aangaan van en nieuwe samenwerking, bij afscheid of verwelkomen van een werknemer of als een kerstgeschenk.

Wijncadeau rosé

Naast witte en rode wijn wordt rosé wijn ook veel gedronken. Het is een echte dorstlesser en heerlijk tijdens de warme zomerdagen. Als u iemand wil verassen met een heerlijke wijn, maar tegelijkertijd ook iets minder vanzelfsprekend geven? Dan is een rosé wijn de oplossing. Wijnengeschenken heeft de rosé wijnen met de mooiste wijnkisten samengesteld, zodat u het perfecte cadeau kunt geven. De rosé wijn waar u echt een kijkje naar moet nemen is de Alex Fabi Pinot Grigio. Deze zachte en lichte rosé heeft een fruitig en frisse smaak. Een wijnkistje en een heerlijke rosé is een geschenk waar niemand nee tegen wil zeggen.

Mousserend wijncadeau

Mousserend is een groot begrip. Onder mousserende wijnen valt meer dan alleen de Champagne die iedereen kent. Mousserend geeft namelijk aan dat er bubbels in de wijn zitten, dit heeft niet alleen Champagne. Wijnengeschenken heeft een assortiment weten samen te stellen met daarin Cava en Franciacorta. Een Cava is een mousserende wijn die uit Spanje komt. Betreft de Franciacorta wijn, deze wijn komt uit Italië. Het verschil tussen deze verschillende mousserende wijnen is de afkomst. Het is namelijk zo dat de namen streekgebonden zijn. Franciacorta mag alleen uit een bepaalde streek uit Italië komen en zo geldt dat ook voor Cava en Champagne. 

Gemengd wijncadeau

Waarom zou u een keuze moeten maken als u ook een wijncadeau met verschillende soorten wijn kunt geven. Hiermee valt uw cadeau altijd in de smaak. Wijnengeschenken heeft een ruim assortiment wijncadeaus gemaakt met daarin verschillende wijnen rode, witte, rosé en mousserende wijnen door elkaar, maar toch die goed bij elkaar passen.

Kortom, bij Wijnengeschenken vindt u al prachtige betaalbare wijncadeaus met 1, 2 of 3 flessen wijn omhuld met een prachtige geschenkverpakking.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.