Wijncadeau Montresor Uitbreiden

Wijncadeau Montresor

Nieuw

Iets beters uit italië bestaat bijna niet!

Meer details

€ 39,95

incl. BTW

icoon levering  Voor 14:00 besteld = volgende werkdag in huis*

 icoon retour 14 dagen retourrecht

icoon shop  Échte winkel met 550m² showroom

keurmerk

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
25 € 37,95 Tot € 49,94
50 € 35,96 Tot € 199,75
100 € 33,96 Tot € 599,25

Meer informatie

Wijncadeau Montresor

Een perfecte combinatie uit Italië!

2 Heerlijke wijnen verpakt in een strak houten kistje, klaar om direct aan uw relatie, familie of vrienden te geven!

De Lugana Gran Guardia is een witte wijn welke gemaakt wordt van hand- geplukte druiven, namelijk de Trebbiano di Lugano. De wijngaarden hiervan bevinden zich op de vukanische heuvels ten zuiden van het Garda meer. Deze wijn laat zich het beste kenmerken door haar volle, verfijnde smaak die perfect in balans is. De Lugana Gran Guardia laat zich perfect smaken bij voorgerechten, vis, pasta en risotto. De geur welke gekenmerkt wordt door witfruit en florale tonen. Heden ten dagen wordt het bedrijf geleid door twee achterkleinkinderen van de oprichter en bezit het 140 hectaren eigen wijngaarden in Veneto. Daarnaast is de Montresor Group opgericht die ook nog eens 4500 hectaren bezit in de meest voorstaande wijnregio's in Italie. Maar ook elders op diverse plekken in de wereld. Deze Lugana Gran Guardia is een witte wijn welke gemaakt wordt van hand- geplukte druiven, namelijk de Trebbiano di Lugano. De wijngaarden hiervan bevinden zich op de vukanische heuvels ten zuiden van het Garda meer. Deze wijn laat zich het beste kenmerken door haar volle, verfijnde smaak die perfect in balans is. De Lugana Gran Guardia laat zich perfect smaken bij voorgerechten, vis, pasta en risotto. De geur welke gekenmerkt wordt door witfruit en florale tonen.

De Il veronese  is afkomstig van het Wijnhuis van Montresor uit Verona. Dit beroemde, traditionele wijnhuis heeft in de regio van Verona schitterende wijngaarden liggen.Op een van deze pareltjes groeien de oude wijnstokken voor de Il Veronese ,het onbekende maar daardoor juist zo een mooie wijntje van Giacom Montresor. Valpolicella, Veneto, Italië-Amarone vormgegeven wijn tegen een fractie van de prijs! Invloeden van hout complimenteren goed met de gedroogde vruchten in de mond. Medium-bodied met krachtige aroma's van gedroogde kersen vergezeld van vanille. 

De Valpolicella wijn zone, in de regio Veneto het noordoosten van Italië, produceert een aantal van de bekendste rode wijnen van Italië, met behulp van Corvina, Rondinella en Molinara druiven.

Wijn met het Valpolicella DOC label zijn fris en-kersen geparfumeerd, met een zweem van bitterheid over de finish. Deze light-bodied rode wijnen zijn leuke metgezellen voor voedsel die kunnen worden overweldigd door zwaardere rode wijnen, en ze kunnen enigszins worden gekoeld om te genieten bij warm weer. Meer substantiële Valpolicella Superiore wijnen zijn een punt hoger in alcohol en zijn in de leeftijd voor een minimum van één jaar. De wijnen die gelabeld zijn met Valpolicella Classico zijn over het algemeen erkend van de hoogste kwaliteit te zijn; zij komen uit een aangewezen gebied in het hart van de regio Valpolicella, waar de druiven groeien op wijngaarden steile terrassen.

Specificaties

Wijnsoort Wit & Rood
Land Italië
Aantal flessen 2 Flessen
Accept

Wij gebruiken cookies!