Wijncadeau Mona Lisa Uitbreiden

Wijncadeau Mona Lisa

Het wijncadeau Mona Lisa bevat een heerlijke fles wijn van 75cl. De wijn komt van het beroemde wijnhuis Montresor uit Italië.
1. Montresor Valpolicella Capitel della Crosara ripasso is een rode wijn met smaken van kaneel en amandel.

Meer details

€ 26,59

incl. BTW

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
25 € 25,26 Tot € 33,24
50 € 23,93 Tot € 132,95
100 € 22,60 Tot € 398,85

Meer informatie

Wijncadeau Mona Lisa

Schitterende luxe wijnkist met transparante deksel waar de Ripasso op een zacht geel bedje rust om uitgeschonken te worden.
De Valpolicella Capitel delle Crosara Ripasso is een stevige, heldere robijnrode wijn vol van smaak. Deze wijn wordt gekenmerkt door kersen en frambozen in combinatie met een vleugje kruiden, wat stevigheid en het typische bittertje. Een wijn met een bijzonder bouquet. Montresor, een van origine Franse familie vertok in de 16e eeuw naar Verona waar zij de kunst van het wijnmaken verwierven. Nu is het familie erfgoed verspreid over de gehele wereld via geselecteerde distributiekanalen. Montresor is nog steeds een familiebedrijf dat traditie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Het traditionele vinificatie systeem voor het maken van rode wijn is hier gebruikt. De wijn wordt gegist in Amarone vaten. Enkel nadat de smaken van Amarone zijn toegevoegd wordt de wijn nog eens 16 maanden op eikenhouten vaten gelegd.

Specificaties

Wijnsoort Rood
Land Italië
Aantal flessen 1 Fles
Streek Valpolicella
Jaar 2010
Wijnhuis Cantine Giacomo Montresor SPA
Gerechtentip pasta’s, vleesgerechten en met name wat hardere kaassoorten
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.