Gouden Carolus Whisky infused geschenk Uitbreiden

Gouden Carolus Whisky infused geschenk

Naast zijn bieren staat Gouden Carolus ook bekend om zijn succesvolle whisky’s. Hieruit kwam het idee om Gouden Carolus Cuvée de Keizer Imperial Dark te verrijken met een infusie van Gouden Carolus Single Malt whisky.

Meer details

€ 15,95

incl. BTW

keurmerk

Meer informatie

Gouden Carolus Whisky Infused

Naast zijn bieren staat Gouden Carolus ook bekend om zijn succesvolle whisky’s. Hieruit kwam het idee om Gouden Carolus Cuvée de Keizer Imperial Dark te verrijken met een infusie van Gouden Carolus Single Malt whisky. Het resultaat van deze combinatie is een uniek bier met een volmondig met subtiele toetsen van vanille, eikenhout en chocolade. Kortom een keizerlijk krachtig brouwsel om te koesteren.

De Brouwer

Brouwerij Het Anker is een brouwerij met een zeer rijke historie. Het begon voor brouwerij Het Anker al in de 15e eeuw. In deze tijd was het begijnhof van Mechelen sterk aanwezig in de stad. Het begijnhof bezat een belangrijk “krankenhuis” die word gesitueerd op de huidige site van de brouwerij. Er zijn nog enkele gebouwen die dateren uit de 15e en 16e eeuw. Hieronder valt ook de oude St. Bernardus refuge van de Abdij van Hemiksem.

Specificaties

Inhoud (L) 0,75 cl
Alcohol % 11,7
Land van afkomst België
Stad van afkomst Mechelen
Brouwer Het Anker
Bijpassend gerecht Aperitief
Bitterheid 1/5
Smaak Vanille, eikenhout, chocolade en whisky

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Gouden Carolus Whisky infused geschenk

Gouden Carolus Whisky infused geschenk

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.