Gouden Carolus Imperial Dark geschenk Uitbreiden

Gouden Carolus Imperial Dark geschenk

Dit unieke bier word ieder jaar op 24 februari, de geboortedag van Keizer Karel gebrouwen. Brouwerij Het Anker brouwt de “Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark".

Meer details

€ 12,95

incl. BTW

keurmerk

Meer informatie

Gouden Carolus Imperial Dark Geschenk

Dit unieke bier word ieder jaar op 24 februari, de geboortedag van Keizer Karel gebrouwen. Brouwerij Het Anker brouwt de “Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark”.

Dit uitzonderlijke bier is door de jaren heen erg ontwikkelt, het bier heeft een verfijnde complexiteit en een intense aroma. Het verrassend zachte en fruitige karakter combineert een verwarmende volheid van smaak en een frisse afdronk. Dit word aangevuld met toetsen van geroosterde mout, karamel en pruimen. Kortom een echt keizerlijk brouwsel.

De Brouwer

Brouwerij Het Anker is een brouwerij met een zeer rijke historie. Het begon voor brouwerij Het Anker al in de 15e eeuw. In deze tijd was het begijnhof van Mechelen sterk aanwezig in de stad. Het begijnhof bezat een belangrijk “krankenhuis” die word gesitueerd op de huidige site van de brouwerij. Er zijn nog enkele gebouwen die dateren uit de 15e en 16e eeuw. Hieronder valt ook de oude St. Bernardus refuge van de Abdij van Hemiksem.

Specificaties

Inhoud (L) 0,75 L
Alcohol % 11
Land van afkomst België
Stad van afkomst Mechelen
Brouwer Het Anker
Bijpassend gerecht Gegrilde Kip
Bitterheid 1/5
Smaak Mout, Karamel en pruimen

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.