Gouden Carolus Imperial Blond Geschenk Uitbreiden

Gouden Carolus Imperial Blond Geschenk

Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Blond is een zwaar blond bier dat werd geproduceerd voor het “10 jaar gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark”. Deze blonde Imperial werd in 2008 op de markt gebracht.

Meer details

€ 12,95

incl. BTW

keurmerk

Meer informatie

Gouden Carolus Imperial Blond

Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Blond is een zwaar blond bier dat werd geproduceerd voor het “10 jaar gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark”. Deze blonde Imperial werd in 2008 op de markt gebracht. Het is een bier dat meerdere mout soorten bevat, daarnaast worden er tijdens het brouwen 3 verschillende kruiden toegevoegd.

Met een goudblonde kleur, een hoge alcoholgehalte (10%) en een unieke volle fruitige smaak zal dit bier de echte bierproevers bekoren.

De Brouwer

Brouwerij Het Anker is een brouwerij met een zeer rijke historie. Het begon voor brouwerij Het Anker al in de 15e eeuw. In deze tijd was het begijnhof van Mechelen sterk aanwezig in de stad. Het begijnhof bezat een belangrijk “krankenhuis” die word gesitueerd op de huidige site van de brouwerij. Er zijn nog enkele gebouwen die dateren uit de 15e en 16e eeuw. Hieronder valt ook de oude St. Bernardus refuge van de Abdij van Hemiksem.

Specificaties

Inhoud (L) 0,75 L
Alcohol % 10 %
Land van afkomst België
Stad van afkomst Mechelen
Brouwer Het Anker
Bijpassend gerecht Barbecue
Bitterheid 1/5
Smaak Licht bitter

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Gouden Carolus Imperial Blond Geschenk

Gouden Carolus Imperial Blond Geschenk

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.