Biergeschenk Tripick 8 Uitbreiden

Biergeschenk Tripick 8

Tripick is een Belgisch blond bier. Het unieke aan dit bier is dat het met 3 verschillende soorten hop gebrouwen wordt. De combinatie van deze 3 verschillende hop soorten zorgt voor een gecontroleerde bitterheid.

Meer details

€ 13,95

incl. BTW

keurmerk

Meer informatie

Tripick 8: 

Tripick is een Belgisch blond bier. Het unieke aan dit bier is dat het met 3 verschillende soorten hop gebrouwen wordt. De combinatie van deze 3 verschillende hop soorten zorgt voor een gecontroleerde bitterheid. Het bier wordt op de fles gegist wat ervoor zorgt dat het bier zachter en toegankelijker gevonden wordt. De naam Tripick komt van 2 verschillende benamingen. Het eerste deel staat voor 'trio' dit staat voor de drie brouwers die het bier hebben ontworpen. Het laatste deel komt van het woord 'pic vert'. Wat in het Frans specht betekent. De specht vind je dan ook terug in het logo op het etiket. 

Brouwerij Des 3 Fouquets

Tripick wordt gebrouwen bij een brouwerij in de Ardennen genaamd: Des 3 Fouquets. Hier is het bier ontworpen en gebrouwen. Het bier wordt door 3 mensen gebrouwen: Fréderic Ambroise, Nicolas Leonard en Emmanuel Mewissen. Drie bierliefhebbers die een pracht bier hebben geproduceerd. 

Specificaties

Hoogte 8,5
Lengte 9
Breedte 33,5
Vorm Rechthoek
Aantal flessen 1
Inclusief deksel ja
Aantal vaks 1-vaks
Deksel Schuifdeksel
Alcohol % 8%
Awards World beer award

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Biergeschenk Tripick 8

Biergeschenk Tripick 8

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.