Biergeschenk Blanche de Namur Uitbreiden

Biergeschenk Blanche de Namur

Het bier heeft een frisse smaak van koriander en citrusvruchten, dit geeft het bier een bleekgele kleur en een stevige schuim laag. Het is niet een bitter bier, maar een heerlijke dorstlesser. 

Meer details

€ 8,95

incl. BTW

keurmerk

Meer informatie

Blanche de Namur

Blanche de Namur is een Belgisch witbiertje. Dit bier is gebrouwen bij de brouwerij: Du Bocq, gelegen in Purnode. Blanche de Namur is een top witbier met alle kwaliteiten die bij een witbier horen. Het bier heeft een frisse smaak van koriander en citrusvruchten, dit geeft het bier een bleekgele kleur en een stevige schuim laag. Het is niet een bitter bier, maar een heerlijke dorstlesser. 

Brouwerij Du Bocq

Brouwerij Du Bocq gaat ver terug in het verleden. Du Bocq bood altijd al een uitgebreid assortiment aan bieren aan. Van tafelbier tot zwaar bier en van grote variatie tot perfecte kleur, bitterheid en smaak. Het begon allemaal in een schuur van de boerderij. Waar een boer in de winter wanneer er niet veel werk was, voor het eerst bier brouwde. Deze brouwerij is nog altijd een familiebedrijf en zal ook altijd een familiebedrijf willen blijven. 

Specificaties

Hoogte 8,5
Lengte 9
Breedte 33,5
Aantal flessen 1 Fles
Aantal vaks 1-vaks
Deksel Schuifdeksel
Materiaal Hout
Alcohol % 4,5%

Reviews

Momenteel geen klant beoordelingen

Write a review

Biergeschenk Blanche de Namur

Biergeschenk Blanche de Namur

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.