Wijngeschenk Veneto

€ 40,15

Specificaties

Wijnsoort Rood
Aantal flessen 1 Fles
Land Italië
Aantal vaks 1-vaks
Deksel Klepdeksel

Meer informatie

Wijngeschenk Veneto

Mooi geschenk om cadeau te geven. Een heerlijke fles wijn met een hele mooie wijnkist is toch net wat unieker en mooier om te krijgen.

Valpolicella Classico Primo Ripasso "Castelliere delle Guaite"
Deze flessen hebben een dubbel schuif etiket waar je volgens de Italiaanse traditie een boodschap opkunt meegeven aan de wijn voor de ontvanger. Montresor heeft ons wederom weten te verrassen met een schitterende topwijn uit de Veneto regio.
Deze rode topwijn de Valpolicella Classico Primo Ripasso is Mild en toch Stevig te benoemen. De wijnen Behouden de levendigheid, frisheid en de waarde van de traditionele Valpolicella, terwijl er smaak en lichaam Wordt meegegeven.
Hun medium body en complex smaakprofiel maken deze wijnen een koppeling met een breed scala van voedingsmiddelen, zoals gegrild vlees, hartige pasta en sterke kazen.
Ripasso della Valpolicella is een rode wijn uit de regio Veneto in Italië. Het product is bereid door er Valpolicella onder een tweede gisting door toevoeging van de resterende vellen van Amarone en Recioto productie.
Dit wijnbereidingsproces verleent extra complexiteit, tannines, body en iets hogere alcohol aan de wijn. Zowel het lichaam en de prijs van deze wijn zijn ergens tussen een Valpolicella Classico en een echte Amarone.

Geneve wijnkist 1-vak

Deze Geneve 1-vaks wijnkist is een prachtig voorbeeld van een luxe wijnkist. de wijnkist is compleet afgewerkt met oog op detail, bijvoorbeeld kijk naar de sluiting van de wijnkist deze geeft de Geneve wijnkist nog net even meer karakter.
De buitenkant afmeting is 36x11x11,5 centimeter. Aan de binnenkant een afmeting van 34,5x9x8,5 centimeter.

Recensies

Schrijf een recensie

Wijngeschenk Veneto

Wijngeschenk Veneto