Wijngeschenk Trapiana

€ 81,15

Specificaties

Wijnsoort Rood
Aantal flessen 3 Flessen
Aantal vaks 3-vaks
Deksel Klepdeksel

Meer informatie

Wijngeschenk Trapiana

Schitterend geschenk met een prachtige 3-vaks wijnkist. De mooie bordeaux rode wijnkist staat prachtig bij de 3 heerlijke wijnen van het wijnhuis Montresor.

Montresor Il Veronese della Valpolicella:

Valpolicella, Veneto, Italië-Amarone vormgegeven wijn tegen een fractie van de prijs! Invloeden van hout complimenteren goed met de gedroogde vruchten in de mond. Medium-bodied met krachtige aroma's van gedroogde kersen vergezeld van vanille. De gedurfde maar subtiele tannines worden gecompenseerd

Montresor Amarone della Valpolicella 2010:

De Amarone wijn van Montresor is een wijn vol karakter met een zachte maar volle, droge afdronk. Met rijp fruit en een kenmerkend bittertje van amandelen.

Deze wijn bestaat uit een geselecteerde combinatie van Corvina, Rondinella en Molinara druiven. Deze druiven groeien op de historische en traditionele heuvels van Valpolicella.
De druiven van deze wijn ondergaan, nadat ze geplukt zijn, een vertraagd gistingsproces. De wijn wordt daarbij minimaal 3 jaar gerijpt op Sloveense eikenhouten vaten.
De wijn is perfect te combineren met rood vlees, koude voorgerechten en kazen en wordt bij voorkeur geserveerd in grote wijnglazen zodat de wijn goed kan ademen zodat het bouquet volledig tot zijn recht komt.

Montresor Lugana Gran Guardia

De wijngaarden hiervan bevinden zich op de vukanische heuvels ten zuiden van het Garda meer. Deze wijn laat zich het beste kenmerken door haar volle, verfijnde smaak die perfect in balans is. De Lugana Gran Guardia laat zich perfect smaken bij voorgerechten, vis, pasta en risotto. De geur welke gekenmerkt wordt door witfruit en florale tonen.

Bordeaux wijnkist 3-vaks

Deze Bordeaux wijnkist 3-vaks (familie van de Bordeaux kist 2-vaks en 1-vaks) is van een mooi bordeaux kleurig hout gemaakt. De wijnkist is van hoge kwaliteit en met gouden details afgewerkt, waardoor deze wijnkist een mooie elegante uitstraling krijgt. De wijnkist is maar liefst goed voor 3 heerlijke wijnen, zeker een uniek cadeau om een prachtige wijnkist cadeau te kunnen geven met daarin 3 wijnen.
De binnenkant afmeting van deze wijnkist is 32x36x11,5 centimeter. En een buitenkant afmeting van 30,5x34,5x8,5 centimeter.

Recensies

Kwaliteit 
20-03-2018

Wat een wijngeschenk!

3 heerlijke rode wijnen in een beeldschone wijnkist! Ik had het geschenk voor 14.00 bestelt en ik kreeg het netjes de volgende dag thuis. Super tevreden.

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Wijngeschenk Trapiana

Wijngeschenk Trapiana