Wijngeschenk Italië

€ 74,49

Specificaties

Wijnsoort Rood
Aantal flessen 3 Flessen
Aantal vaks 3-vaks
Deksel Klepdeksel

Meer informatie

Wijngeschenk Italië

Prachtig geschenk met 3 geweldige wijnen alle 3 van het wijnhuis Montresor. Verder wel 3 totaal verschillende wijnen, perfect om iemand cadeau te geven. Door deze verschillende smaken keuze is het een uniek geschenk.

Pinot Grigio:

Een uitstekende wijn. Veel waar voor je geld. De wijn is breed inzetbaar. Kan op elk moment en bij elke gelegenheid worden geschonken en gedronken. Deze Pinot Grigio is een verrukkelijk aperitief. Hij kan echter, door zijn structuur en aromatische rijkdom, ook veel gerechten aan. Combineert dus prima met onder andere schaal- en schelpdieren, vis, wit vlees en dergelijke.

Bardolino Le Banche Di San Lorenzo

De Bardolino bestaat uit 4 druivensoorten. En wel de Corvina, de Rondinella, de Molinara en de Negrara. De combinatie van deze druiven zorgt voor het volle aroma en de ronde smaak. De smaak van deze intens robijnrode wijn laat zich het beste omschrijven als vol, helder en harmonieus met een elegante body. De karakteristieke geur doet denken aan kersen en zwarte bessen.
Ripasso della Valpolicella
Is een rode wijn uit de regio Veneto in Italië. Het product is bereid door er Valpolicella onder een tweede gisting door toevoeging van de resterende vellen van Amarone en Recioto productie.Dit wijnbereidingsproces verleent extra complexiteit, tannines, body en iets hogere alcohol aan de wijn. Zowel het lichaam en de prijs van deze wijn zijn ergens tussen een Valpolicella Classico en een echte Amarone.

Het Wijnhuis

Het wijnhuis waar deze Bardolino vandaan komt is een van de wijnhuizen waar wij bijzonder trots op zijn dat we er zaken mee doen. Het Montresor wijnhuis is in 2010 uitgeroepen tot het beste wijnhuis. Cantine Giacomo Montresor is een echt familiebedrijf. De van oorsprong Franse familie Montresor heeft het bedrijf in de 19e eeuw gevestigd in Verona. Het huis is nog steeds in familiehanden. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de twee achterkleinkinderen van de oprichter en inmiddels bezit het 140 hectare eigen wijngaarden in Veneto. Daarnaast is de Montresor Group opgericht, die nog eens 4.500 hectare wijnvelden bezit in de belangrijkste wijnregio's in Italië. Hierdoor is de Montresor Group in staat om een compleet gamma aan Italiaanse wijnen te bieden. De wijnen van dit wijnhuis wordt door alle gerenommeerde kenners als kwalitatief zeer hoogstaand aangeduid.

Geneve wijnkist 3-vaks

Deze mooie Geneve wijnkist is een prachtig uniek idee om meerdere wijnen in cadeau te geven. Deze houten wijnkist is netjes tot in de puntjes afgewerkt. De wijnkist heeft en mooie sluiting aan de voorkant van de kist. Dit geeft de wijnkist dat net wat unieker en specialere tint.
Vanuit de binnenkant van de wijnkist is de afmeting: 29,5x35x8 centimeter. En een buitenkant afmeting van 31x37x11,5 centimeter.

Recensies

Schrijf een recensie

Wijngeschenk Italië

Wijngeschenk Italië