Wijngeschenk bourboulenc

Chateau La Negly la clape blanc
La cote
Chateau la negly la falaise
Geneve 3 vaks

€ 69,50

Specificaties

Wijnsoort Wit & Rood
Aantal flessen 3 Flessen
Aantal vaks 3-vaks
Deksel Klepdeksel

Meer informatie

Wijngeschenk Bourboulenc

Dit schitterende wijngeschenk is het perfecte cadeau. Een prachtige Geneve wijnkist 3-vaks, met daarbij 3 top wijnen van het zelfde wijnhuis: Chateau La Negly gelegen in de Languedoc streek

Chateau de La Negly: La Cote

De wijn is met de hand geplukt en streng geselecteerd. Dit wil zeggen dat 50% op hout gerijpt is. De geur is te vergelijken met Cassis, zwarte peper en toast wat zorgt voor een romige, zachte structuur.
Deze wijn die met volledig vakmanschap geproduceerd is, bevat: 20% mourvèdre, 20% grenache, 10% syrah en 50% carignan.

Chateau de La Negly: La Clape Blanc

De Roussanne is de structuur van deze wijn. De geur wordt gecombineerd door de aroma van lychee en de witte perzik. De lichte smaak wordt krachtig en genereus onthuld. De noot verhoogt de complexiteit en frisheid. Deze droge witte wijn is met de hand geplukt en staat hoog op de droesem.
Chateau La Negly: La Falaise
Deze wijn is een uitblinker in zowel geur als smaak. De geur betreft een aroma van blauwe bessen, frambozen, chocolade en zwarte olijven.

Het wijnhuis

Dit wijnhuis is opgericht door de familie Rosset en momenteel is Jean-Paul Rosset. Dankzij de strikte controle van Jean-Paul is de wijngaard aanzienlijk verbeterd. Dit wijnhuis is gelegen in Languedoc.

Geneve wijnkist 3-vaks

Deze mooie Geneve wijnkist is een prachtig uniek idee om meerdere wijnen in cadeau te geven. Deze houten wijnkist is netjes tot in de puntjes afgewerkt. De wijnkist heeft en mooie sluiting aan de voorkant van de kist. Dit geeft de wijnkist dat net wat unieker en specialere tint.
Vanuit de binnenkant van de wijnkist is de afmeting: 29,5x35x8 centimeter. En een buitenkant afmeting van 31x37x11,5 centimeter.

Recensies

Schrijf een recensie

Wijngeschenk bourboulenc

Wijngeschenk bourboulenc

Chateau La Negly la clape blanc
La cote
Chateau la negly la falaise
Geneve 3 vaks