Luxe Famous Bee wijngeschenk

Bee Famous Chardonnay
Bee Famous Organic Merlot

€ 55,95

Specificaties

Wijnsoort Wit & Rood
Aantal flessen 2 Flessen
Land Frankrijk

Meer informatie

Luxe Famous Bee wijngeschenk

Bee Famous Chardonnay
Bee Famous Chardonnay is een franse witte wijn dat komt van een streek Coteaux du pont du Gard. Dit label is door drie wijnmakers gemaakt: Christophe Aguilar, Phillippe en Jean Claude Lambert, en Daniel Martinez. De wijnen van Bee Famous zijn allemaal biologische wijnen. Deze wijn is een frisse soepele chardonnay met de smaken van meloen en tropisch fruit en een hoop sap. Deze wijn is zonder hout gemaakt waardoor dit een alle-dag-wijn wordt. Het aantal ‘hebbers’  is ook minder , omdat  er maar een aantal winkels in Europa deze wijn ter beschikking hebben. Door het mooie bijtje op de voorkant is het heel leuk als cadeau te geven.

Wijnhuis

De wijn Bee Famous Cinsault Syrah rosé word in de streek Coteaux du pont du Gard gemaakt. Hier worden meerdere wijnen gemaakt. Bij Coteaux de pont du Gard worden de druiven gekweekt en worden de druiven omgetoverd tot een heerlijke wijn.

Bee Famous Organic Merlot

Bee Famous Organic Merlot komt van het wijnhuis Bee Famous. Dit label is door drie wijnmakers gemaakt: Christophe Aguilar, Phillippe en Jean de Claude Lambert en Daniel Martinez. De wijnen van Bee Famous zijn allemaal biologische wijnen. Deze wijn is zacht en een beetje gekruid en is zonder hout gemaakt, waardoor dit een alle-dag -wijn wordt. 
Het aantal ‘hebbers’ van deze wijn is ook zeer beperkt. Maar een klein nummer van outlets in Amerika en Europa zijn ter beschikking van deze wijn.

Recensies

Schrijf een recensie

Luxe Famous Bee wijngeschenk

Luxe Famous Bee wijngeschenk

Bee Famous Chardonnay
Bee Famous Organic Merlot

Zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen bestellen? Neem direct contact op door te bellen of vul het contactformulier in en ontvang een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Binnen 24 uur een antwoord
Voor 14:00 besteld is de volgende werkdag geleverd

Bel naar +31 493 47 34 96
service@masha-international.com