Wijncadeau Verona

Strak design wijngeschenk met twee heerlijke wijnen.

€ 34,99

Specificaties

Wijnsoort Rood
Aantal flessen 2 Flessen
Land Italië
Streek Faenza
Jaar 2013
Wijnhuis Cantine Intesa
Gerechtentip geroosterd vlees,gegrild gevogelte en kazen

Meer informatie

Aluminium wijnkist, hoogwaardig afgewerkt met vilten binnenzijde en handige greep. In deze trendy wijnkist zit een exclusieve 6-delige:
- Druppelring;
- Sommeliermes;
- Wijnstop;
- Schenktuit;
- Loodsnijder;
- Temperatuur meter.
 

Romagna Sangiovese Superiore DOC Poderi Delle Rose

Romagna Sangiovese Superiore Doc Poderi Delle Rose is een rode wijn dat komt van het wijnhuis Poderri Delle Rose. Een heerlijke kwaliteitswijn welke afkomstig is vanuit van de heuvels van Faenza. De Faenza heuvelachtige gebied is het centrum van de productie. Juist op dit gebied, op basis van de kenmerken van de druivensoort, de bodem en de blootstelling aan de zon, hebben ze de beste wijngaarden geselecteerd. Vanaf hier, door de zorg en inzet van de wijnmakers, krijgen ze de beste druiven van Cantine Intesa. De wijnmakerij, in Modigliana, verzamelt de beste druiven uit wijngaarden, op de zachte hellingen van de heuvels van Faenza. Uitgerust volgens de meest geschikte normen, zowel tijdens de vinificatie, en vooral in het proces van rijping en verhoging van wijnen, uitgevoerd in de metro, in vaten en Franse eiken vaten.

Rebola Colli Di Rimini DOC Poderi delle Rose

Deze wijn gemaakt van de Rebola druiven en geteeld in de heuvels van Rimini. Is strogeel van kleur met groene reflecties.De geur is aangenaam en de wijn heeft een delicate, droge smaak welke fruitig en harmonieus is.  Juist op dit gebied, op basis van de kenmerken van de druivensoort, de bodem en de blootstelling aan de zon, hebben ze de beste wijngaarden geselecteerd. Vanaf hier, door de zorg en inzet van de wijnmakers, krijgen ze de beste druiven van Cantine Intesa. De wijnmakerij, in Modigliana, verzamelt de beste druiven uit wijngaarden. Uitgerust volgens de meest geschikte normen, zowel tijdens de vinificatie, en vooral in het proces van rijping en verhoging van wijnen, uitgevoerd in de metro, in vaten en Franse eiken vatenDe coöperatie van 7 wijnbereiding kelders en talrijke verzamelplaatsen van druiven met een totale opslagcapaciteit van het eindproduct van meer dan 1.700.000 hl. Wijn.

Recensies

Kwaliteit 
19-05-2017

Mooie inhoud

Mooie inhoud en goede levering. Groetjes Karel

Kwaliteit 
22-03-2017

Wijncadeau

Was echt lekker wijn. De kist is ideaal om er wijn in te doen!, bedankt!

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Wijncadeau Verona

Wijncadeau Verona

Strak design wijngeschenk met twee heerlijke wijnen.

Anderen kochten ook...