Wijn geschenk Campana Barone Rose

Een heerlijk, charmerend geschenk!

€ 25,99

Specificaties

Wijnsoort Rosé
Aantal flessen 1 Fles
Land Italië
Streek Veneto
Wijnhuis Cantine Introvigne

Meer informatie

Wijn geschenk Campana Barone Rose

Campana Barone Brut Prosecco 75 cl

Wellicht de beste prosecco van Italië en bekroond met het DOC kwaliteits keurmerk.
Heerlijk prijsbewust alternatief op Champagne. Strokleurige wijn, aromatische smaak maar delicaat fruitig met evenwichtige zuurgraad. Een fijne, aanhoudende,  zachte smaak en een beetje pittig. Gaat goed samen met  visgerechten of voorgerechten.
Prosecco; de ultieme Italiaanse terras- en feestwijn. Zacht bruisend, bloemig van geur, fris en een beetje zoet van smaak. Prosecco komt voort uit het steile heuvellandschap rondom het plaatsje Conegliano, zo'n 50 kilometer pal ten noorden van Venezia. Al eeuwenlang werd hier stille witte wijn uit de Prosecco-druif gemaakt toen wijnproducent Antonio Carpenè op het idee kwam van een mousserende variant. Zijn Prosecco was onmiddellijk een succes in de elegante bars rondom de Piazza San Marco in Venezia en van daaruit volgende een snelle verspreiding over heel Italië.

Recensies

Schrijf een recensie

Wijn geschenk Campana Barone Rose

Wijn geschenk Campana Barone Rose

Een heerlijk, charmerend geschenk!

Zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen bestellen? Neem direct contact op door te bellen of vul het contactformulier in en ontvang een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 17.30 uur.

Binnen 24 uur een antwoord
Voor 14:00 besteld is de volgende werkdag geleverd

Bel naar +31 493 47 34 96
service@masha-international.com