Wijngeschenk Terrasses Cevonoles

€ 20,45

Specificaties

Wijnsoort Rood
Aantal flessen 1 Fles
Land Frankrijk
Aantal vaks 1-vaks
Deksel Klepdeksel

Meer informatie

Wijngeschenk Terrasses Cevonoles

 

Le Cigalois Rouge

Le Cigalois rouge is een Franse rode wijn die bestaat uit 4 verschillende soorten druiven. De druiven groeien in de grot van Sint Hippolyte in twee verschillende klimaten. Deze Grot bevindt zich aan de voet van de eerste hellingen van de Cévennes. Omdat deze grot twee verschillende klimaten heeft, geeft dat een sterke invloed op de rijpheid van de druiven.

Het klimaatverschil zorgt voor warme middagen en koele nachten. Door dat verschil rijpen de druiven langzamer. Hoe langzamer des te geconcentreerder de aroma en de kleur is. De bessen zijn rijk van suikers en hebben goede mogelijkheden in alcohol. Deze wijn heeft een zachte fruitige smaak. Deze heerlijke Franse rode wijn is een echte alle-dag-wijn.

Wijnhuis

Les Terrasses Cevonoles ligt aan de voet van de Cevennen. Deze wijngaard heeft diversiteit in zijn landbouw en klimaat waardoor er verschillende wijnen zijn ontstaan. De wijngaard van Les Terrasses Cevonoles is 200 hectare vandaag groot.

Bordeaux wijnkist 1-vaks

Deze mooie rode bordeaux wijnkist is geschikt voor 1 wijnfles. De wijnkist heeft een afmeting van 36x11x11,5 centimeter aan de buitenkant. En een binnenkant afmeting van 34x9,5x9 cenitmeter.  De wijnkist is afgewerkt  met gouden details waaronder ook het sluitinkje. De wijnkist is netjes afgewerkt en heeft een mooie ruime binnenkant. De fles past perfect in het kistje.

Recensies

Kwaliteit 
02-03-2018

GESCHENK

Echt een super geschenk, gekocht voor mijn vader die fan is van wijnen, een goede combinatie met de kist.

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Wijngeschenk Terrasses Cevonoles

Wijngeschenk Terrasses Cevonoles