Wijngeschenk De Faenza

Wijnkist 2-vaks Geneve
Rebola Colli Di Rimini DOC Poderi delle Rose
Romagna Sangiovese Superiore DOC Poderi Delle Rose

€ 29,95

Specificaties

Wijnsoort Wit & Rood
Aantal flessen 2 Flessen
Land Italië

Meer informatie

Rebola Colli Di Rimini DOC Poderi delle Rose

Deze wijn gemaakt van de Rebola druiven en geteeld in de heuvels van Rimini. Is strogeel van kleur met groene reflecties.De geur is aangenaam en de wijn heeft een delicate, droge smaak welke fruitig en harmonieus is.  Juist op dit gebied, op basis van de kenmerken van de druivensoort, de bodem en de blootstelling aan de zon, hebben ze de beste wijngaarden geselecteerd. Vanaf hier, door de zorg en inzet van de wijnmakers, krijgen ze de beste druiven van Cantine Intesa. De wijnmakerij, in Modigliana, verzamelt de beste druiven uit wijngaarden. Uitgerust volgens de meest geschikte normen, zowel tijdens de vinificatie, en vooral in het proces van rijping en verhoging van wijnen, uitgevoerd in de metro, in vaten en Franse eiken vaten. De coöperatie van 7 wijnbereiding kelders en talrijke verzamelplaatsen van druiven met een totale opslagcapaciteit van het eindproduct van meer dan 1.700.000 h.

Romagna Sangiovese Superiore DOC Poderi Delle Rose

Romagna Sangiovese Superiore Doc Poderi Delle Rose is een rode wijn dat komt van het wijnhuis Poderri Delle Rose. Een heerlijke kwaliteitswijn welke afkomstig is vanuit van de heuvels van Faenza. De Faenza heuvelachtige gebied is het centrum van de productie. Juist op dit gebied, op basis van de kenmerken van de druivensoort, de bodem en de blootstelling aan de zon, hebben ze de beste wijngaarden geselecteerd. Vanaf hier, door de zorg en inzet van de wijnmakers, krijgen ze de beste druiven van Cantine Intesa. De wijnmakerij, in Modigliana, verzamelt de beste druiven uit wijngaarden, op de zachte hellingen van de heuvels van Faenza. Uitgerust volgens de meest geschikte normen, zowel tijdens de vinificatie, en vooral in het proces van rijping en verhoging van wijnen, uitgevoerd in de metro, in vaten en Franse eiken vaten.                                                                                                                         De coöperatie van 7 wijnbereiding kelders en talrijke verzamelplaatsen van druiven met een totale opslagcapaciteit van het eindproduct van meer dan 1.700.000 hl. Wijn. De productie van wijndruiven bedraagt jaarlijks gemiddeld meer dan 1,6 miljoen ton. De meest representatieve soorten zijn: Trebbiano Romagnolo (74% van het oppervlak), Sangiovese (13%), Merlot, Albana, Chardonnay, Ciliegiolo, Pinot.
Om het beste uit de druiven te krijgen is Agrintesa uitgerust met de nieuwste technologie voor de verwerking (zacht persen, koelsystemen, stroom filters etc ..) en hebben ze geïnvesteerd in de modernisering van hun product websites. Agrintesa wordt hecht en deels verkocht in bulk de bulk van Italië en in het buitenland (vooral Duitsland).

Wijnkist 2-vaks Geneve

Hele mooie houten kist. perfect voor 2 mooie wijnen.

Recensies

Schrijf een recensie

Wijngeschenk De Faenza

Wijngeschenk De Faenza

Wijnkist 2-vaks Geneve
Rebola Colli Di Rimini DOC Poderi delle Rose
Romagna Sangiovese Superiore DOC Poderi Delle Rose