Famous Bee geschenk

Dit prachtige geschenk is van alles voorzien, een schitterende kist met 2 heerlijke wijnen.

€ 21,95

Specificaties

Wijnsoort Wit & Rood
Aantal flessen 2 Flessen
Land Frankrijk

Meer informatie

Famous Bee Chardonnay

Bee Famous Chardonnay is een heerlijke Franse witte wijn. Deze wijn komt van de streek Coteaux du pont du Gard languedoc-roussillon.
De Bee Famous is bedacht door drie wijnmakers genaamd: Christophe Aguilar, Phillippe en Jean Claude Lambert en Daniel Martinez. Zij bedachten de Bee Famous biologische wijnen.

De Bee Famous Chardonnay is een soepele wijn met de smaken van meloen, tropisch fruit en een hoop sap. De wijn is zonder hout gemaakt waardoor het een alle-dag-wijn is. omdat de vraag naar de wijn minder is aangezien er maar een aantal winkels in Europa zijn die deze wijn in hun assortiment hebben. Door het mooie etiket is het leuk om deze wijn cadeau te geven.

Famous Bee Merlot

Bee Famous is een heerlijke rode wijn van het wijnhuis Bee Famous. Deze wijn is door drie wijnmakers gemaakt, namelijk:Christophe Aguilar, Phillippe en Jean de Claude Lambert en Daniel Martinez.

De Bee Famous serie zijn allemaal biologische wijnen.

De Merlot heeft een zacht, beetje gekruide smaak en is zonder hout gemaakt. Door deze smaken is het een echte alle-dag-wijn geworden. Het aantal ‘hebbers’ van deze wijn is niet heel groot, omdat maar een klein nummer van outlets/bedrijven deze wijn ter beschikking hebben.

Wijnhuis

De wijnen van Bee Famous worden in een streek gemaakt waar meerdere verschillende wijnen worden gemaakt. Deze streek heet Coteaux du pont du Gard languedoc-roussillon. In deze streek worden de druiven gemaakt en worden de druiven naar wijn omgetoverd.

Recensies

Kwaliteit 
23-02-2018

Super geschenk

Dit geschenk voor mijn moeder gekocht, ze was er erg blij mee en de wijn smaakte super zei ze!

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Famous Bee geschenk

Famous Bee geschenk

Dit prachtige geschenk is van alles voorzien, een schitterende kist met 2 heerlijke wijnen.

Anderen kochten ook...