Wijnpakket Passione

Een sfeervol wijncadeau met rode italiaanse wijn, verkrijgbaar in een mooi kistje.

€ 15,50

Specificaties

Lengte 37 cm
Hoogte 37 cm
Wijnsoort Rood
Aantal flessen 1 Fles
Kleur Beige
Verpakkingsinhoud Rechthoek
Land Italië
Streek Faenza
Jaar 2013
Wijnhuis Cantine Intesa
Gerechtentip Geroosterd vlees, gevogelte en kazen

Meer informatie

Wijnpakket Passione

Een perfect italiaans wijngeschenk

Een strak uitgegraveerd kistje met een heerlijke wijn!

Romagna Sangiovese Superiore DOC Poderi Delle Rose 750 ML

Romagna Sangiovese Superiore Doc Poderi Delle Rose is een rode wijn dat komt van het wijnhuis Poderri Delle Rose. Een heerlijke kwaliteitswijn welke afkomstig is vanuit van de heuvels van Faenza. De Faenza heuvelachtige gebied is het centrum van de productie. Juist op dit gebied, op basis van de kenmerken van de druivensoort, de bodem en de blootstelling aan de zon, hebben ze de beste wijngaarden geselecteerd. Vanaf hier, door de zorg en inzet van de wijnmakers, krijgen ze de beste druiven van Cantine Intesa. De wijnmakerij, in Modigliana, verzamelt de beste druiven uit wijngaarden, op de zachte hellingen van de heuvels van Faenza. Uitgerust volgens de meest geschikte normen, zowel tijdens de vinificatie, en vooral in het proces van rijping en verhoging van wijnen, uitgevoerd in de metro, in vaten en Franse eiken vaten.                                                                                                                                                            De coöperatie van 7 wijnbereiding kelders en talrijke verzamelplaatsen van druiven met een totale opslagcapaciteit van het eindproduct van meer dan 1.700.000 hl. Wijn. De productie van wijndruiven bedraagt jaarlijks gemiddeld meer dan 1,6 miljoen ton. De meest representatieve soorten zijn: Trebbiano Romagnolo (74% van het oppervlak), Sangiovese (13%), Merlot, Albana, Chardonnay, Ciliegiolo, Pinot.

Om het beste uit de druiven te krijgen is Agrintesa uitgerust met de nieuwste technologie voor de verwerking (zacht persen, koelsystemen, stroom filters etc ..) en hebben ze geïnvesteerd in de modernisering van hun product websites. Agrintesa wordt hecht en deels verkocht in bulk de bulk van Italië en in het buitenland (vooral Duitsland).

Slechts 200 stuks op voorraad!

Recensies

Kwaliteit 
20-03-2018

Wijnpakket Passione

Een heerlijke kwaliteitswijn in een mooi elegant, maar simpel kistje.
Bedankt!

Kwaliteit 
09-06-2017

Wijnpakket Passione

Heerlijk wijntje met mooie kist. Was netjes op tijd binnen zoals afgesproken en was goed verpakt dat niks kapot kon gaan.

Kwaliteit 
01-06-2017

wijnkistje

Uniek wijnkistje met een lekker wijntje erbij. Het leuke is dat je zo een kistje niet altijd ziet door de uitgesneden fles. Goed ingepakt zodat niks beschadigd kon worden. Dank jullie wel.

Kwaliteit 
27-03-2017

Mooi geschenk

Heerlijke wijn met een hele mooie kist. het geeft een extra leuke uitstraling door het wijn gat in de kist. verder is het geschenk top geleverd, goed beschermd en niet beschadigd. Dank u wel!

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Wijnpakket Passione

Wijnpakket Passione

Een sfeervol wijncadeau met rode italiaanse wijn, verkrijgbaar in een mooi kistje.