Bulas porto tawny 10 jaar Uitbreiden

Bulas porto tawny 10 jaar

Een heerlijke 10 jaar oude rode port van het wijnhuis Bulas. Deze port staat bekend om zijn rijke aroma van rozijnen. Deze port is in eiken vaten gerijpt en heeft een alcoholpercentage van 20%

Gerechten tip:

Desserts

Meer details

€ 22,95

incl. BTW

Meer informatie

Bulas porto tawny 10 jaar

De wijn

De bulas porto tawny 10 jaar is het resultaat van een zorgvuldige mix van portwijnen die zijn gerijpt in de Portugese eiken vaten, in de wijnmakerij van Quinta, die de oude wijntradities van Douro volgen. (“10  jaar” geeft een gemiddelde leeftijd aan). Het is een uitzonderlijke Tawny, een combinatie van rijke aroma’s van rozijnen met een zacht en zijdeachtig mondgevoel en vijgen. Deze port word gemaakt van de volgende druivensoorten Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela

 

Het wijnhuis

Het wijnhuis Bulas staat bekend om de hoge kwaliteit wijnen die zij op een biologische manier verwerken. Het wijnhuis is gelegen in werelds oudste erkende wijngebieden. Namelijk waar de Douro en de Geira (Seyra) zich samenvloeien. Het wijnhuis heeft veel respect voor zijn omgeving en traditie, hierdoor onderscheiden ze zich door terroir, finesse en karakter.

 

Bewaren na opening.

De Bulas porto tawny 10 years kun je na opening maximaal 6 weken bewaren. Dit houdt dus in dat je hem niet meteen hoeft op te drinken.

 

Selo de Garantia

Aan de hals van de portfles zit een kleine papierstrook  deze heet Selo de Garantia of “Selo” afgekort. Dit verzekerd u als consument dat de inhoud van de fles komt uit de afgebakende Douro regio in Portugal. Alle port flessen zijn voorzien van een Selo, zo garanderen ze dat de fles verzegeld is. Op deze Selo staat ook het land van herkomst vermeld: Vinho do Porto.

Specificaties

Wijnsoort Port
Land Portugal
Inhoud (L) 750ml
Aantal flessen 1 Fles
Alcohol % 20%
Serveertemperatuur Rood 15-18
Awards Challenge International du Vin 2013 Silver, Arribes 2012 Silver
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.