Wijnen

Er zijn 58 producten

Wijnen in vele soorten. Wijnengeschenken.nl staat vooral bekend om de wijnen. Dat neemt niet weg dat we al deze wijnen die we samenstellen in pakketten ook los aanbieden. Zo kunt u enkel uw lievelingswijn kopen voor uzelf of om iemand te schenken. Een enkele fles kwaliteitswijn is namelijk ook een prachtig geschenk. Wij hebben een ruime keuze ui...

Wijnen in vele soorten. Wijnengeschenken.nl staat vooral bekend om de wijnen. Dat neemt niet weg dat we al deze wijnen die we samenstellen in pakketten ook los aanbieden. Zo kunt u enkel uw lievelingswijn kopen voor uzelf of om iemand te schenken. Een enkele fles kwaliteitswijn is namelijk ook een prachtig geschenk. Wij hebben een ruime keuze uit rode wijn, witte wijn en mousserende wijnen. Als u grotere hoeveelheden wilt bestellen van een soort wijn hebben wij in de meeste gevallen een aantrekkelijke kwantumkorting voor u. Hoe meer flessen u koopt, hoe goedkoper het wordt.Ook deze enkele flessen wijn kunt u bij ons mooi laten verpakken in een wijnkist of andere geschenkverpakking.

Rode Wijn

Rode wijn is de bekendste wijnsoort, en tevens ook een van de meest geliefde wijnsoort. Wij van Wijnengeschenken.nl hebben een prachtige selectie rode wijnen voor u geselecteerd. Een van onze recente trots zijn de Feudis wijnen. Deze heerlijke Italiaanse wijnen, zijn van een uiterste kwaliteit en is voor elke wijndrinker een plezier. Deze wijn wordt helemaal in de punt van de hak van Italië geproduceerd. Om naar de Franse wijnen te gaan, denken we meteen aan de wijnen van het wijnhuis Domaine Des Pasquiers. We hebben veel verschillende wijnen van dit wijnhuis, een paar voorbeelden zijn: Domaine Des Pasquiers Vin de pays de Vaucluse, Domaine Des Pasquiers Sablet en Domaine Des Pasquiers Cotes du Rhone. Deze top wijnen verdienen jaar na jaar minimaal een medaille voor zijn krachtige karakter en magnifieke smaak.

Witte wijn

Er zijn vele typen witte wijn. De smaak wordt vaak aangeduid met droog voor wijnen met weinig suiker tot zoet als er veel suiker in zit. Een droge wijn is een wijn met heel weinig restsuiker. Een typische “kurkdroge wijn” is bijvoorbeeld een Franse la brise marine. Een gedistingeerde, rijke, ronde, zachte wijn zou een witte Bourgogne kunnen zijn. Witte wijn wordt gemaakt uit het sap van druiven. De most is dus vrij van schillen, steeltjes en pitten. Omdat druivensap weinig tot geen kleurstof bevat zal de wijn nagenoeg blank zijn. Witte wijn kan derhalve ook van blauwe druiven gemaakt worden. Witte wijn gemaakt van witte druiven wordt in Frankrijk ook wel blanc de blancs genoemd. Kijk maar naar de Domaine Ferri Arnoud la clape blanc De werkelijke kleur van de wijn wordt bepaald door het gebruikte druivenras.

Rosé wijn

Wijnengeschenken.nl is nog druk bezig om zijn rosé assortiment nog verder te vergrootten. Dat neem niet weg dat de rosé wijnen in het assortiment te min zijn, het tegenovergestelde zelfs. Kijk maar eens naar de Alex Fabi pinot grigio rosé. Deze rosé is zo licht van kleur en gemaakt van de heerlijke Pinot Gris druif. Deze fruitige rosé is perfect voor een heerlijke zomerse dag of tijdens een diner. Naast deze heerlijke wijn hebben we ook een unieke rosé uit Zuid-Afrika er tussen zitten. De Brandvlei rosé is gemaakt van de sappige Syrah druif en zorgt voor heerlijke geuren van framboos, cassis en aardbeien.

Port

Wijnengeschenken.nl heeft verschillende porten in het assortiment. De verschillende soorten port  hebben een alcoholgehalte tussen 18 en 20 procent. Het is een zoete rode, witte of rosé wijn. Op het gebied van Port hebben we een prachtig wijnhuis zien binnen te halen waar we zeer trots op zijn: Bulas. De port wijnen van Bulas worden met plezier aangeboden en hebben een krachtige smaak. Het gaat van een standaard Ruby port, een LBV (late bottled vintage) tot een port van 30 jaar oud.

Minder
Meer
Laat 1 - 24 van de 58 product(en) zien
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.