Wijnpakket Franciacorta 6x75cl

Wijnpakket Franciacorta 6x75cl

WPITFR0013
€ 111,57
Excl. BTW

Een wijnpakket met twee verschillende Franciacorta wijnen uit Italie. 

Omschrijving

Heeft u iets te vieren? Al vele tradities lang wordt er bij speciale gelegenheden een heerlijke mousserende wijn gedronken. Vaak is Champagne een van de bekendste. Maar bent u nu opzoek naar een heerlijke mousserende wijn voor een betere prijs? Zoek niet verder! Wist je dat Franciacorta de Champagne is van Italie. 

Franciacorta Brut

Pavo Franciacorta brut is een mousserende wijn van het wijnhuis Pavo. Dit wijnhuis is gelegen in het beroemde Franciacorta gebied: Lombardije. Deze streek is dé Franciacorta streek van Italie. Deze wijn is gemaakt met 90% Chardonnay en 10% Pinot Noir druiven. Daarmee heeft de wijn een smaak van Citrusvruchten, zoet fruit en Kruisbes. Klein stukje geschiedenis De Franciacorta gaat al een aantal jaar mee in onze wereld. De eerste fles mousserende wijn is geproduceerd door een man genaamd Berlucchi. Hij heeft sinds 1955 geprobeerd om de eerste mousserende wijn op de wereld te brengen. Na een lange tijd van proberen en aanpassen is het hem gelukt en heeft hij in 1961 de eerste mousserende wijn op de markt gebracht. Sindsdien is die wijn als de eerste Franciacorta de boeken in gegaan.

Franciacorta Natura

Deze Franciacorta Natura is een mousserende wijn uit het jaartal 2012. Deze al wat oudere wijn is een wijn die afkomstig is van de beroemde Franciacorta streek: Lombardije uit Italie. Deze wijn is verdeeld met twee verschillende druifsoorten: 70% Chardonnay en 10% Pinot Noir druif. De wijn heeft een frisse smaak met bloemige noten. Een kleine geschiedenis Sinds 1955 is Berlucchi uit Italie begonnen met het maken van de eerste mousserende wijn, na enige tijd alles uitgetest te hebben en geproefd is er in 1961 dan de eerste mousserende wijn die hij Franciacorta noemde op de markt gekomen. Sindsdien is die Franciacorta de boeken in gegaan als eerste mousserende wijn op de naam van Berlucchi.

Productdetails

Indeling
6 flessen
Wijnsoort
Franciacorta
Land
Italië
Wijnhuis
Pavo
Inhoud
75cl
Pavo
Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.