Wijnpakket Alex Fabi 6x75cl

Wijnpakket Alex Fabi 6x75cl

WPITRO0007
€ 73,10
Excl. BTW

Dit wijnpakket bevat twee heerlijke wijnen van het wijnhuis Alex Fabi. 
1. Alex Fabi rosso veronese
2. Alex Fabi valpolicella ripasso 

Omschrijving

Wijn wordt al tradities lang bij speciale gelegenheden gedronken. Het is dan ook niet gek dat vele huishoudens het hele jaar door wijn in huis hebben. Met een wijnpakket heeft u meteen een kleine voorraad in huis. De wijnen in dit wijnpakket komen van het wijnmerk Alex Fabi. De wijnen in dit wijnpakket zijn van Italiaanse afkomst.

Alex Fabi Rosso Veronese

De wijnen van Alex Fabi zijn ontworpen en ontwikkeld door de wijnkenner Alessandro Fabiano. Alessandro staat bekend om zijn hoge kwaliteit wijnen met een volle smaak en een uitgesproken karakter. De wijn is op een traditioneel manier geproduceerd en in een modern jasje gestopt. Verder is de wijn voor ieder gemakkelijk te drinken en is het een heerlijke wijn om in jou eigen assortiment te hebben.

Alex Fabi Valpolicella Ripasso

Ook de Valpolicella Ripasso is door de wijnkenner Alessandro Fabiano ontwikkeld. Alessandro heeft zoveel passie en kennis in deze wijn gebracht dat het op een DOC keurmerk heeft geresulteerd. Dit is een keurmerk die duidelijk de kwaliteit van de wijn aangeeft. Het krijgen van een DOC keurmerk is erg moeilijk. Er gaan een hoop eisen aan vooraf waar de wijn aan moet voldoen. We zijn dan ook erg trots om deze wijn aan u te kunnen aanbieden. Als we het over de geschiedenis van de wijn hebben dan klinkt de Ripasso wijn voor vele bekend in de oren. Ripasso is ontstaan, nadat de Amarone wijnen zijn ontwikkeld. Het is dan ook zo dat de Ripasso het broertje van de Amarone genoemd wordt. Dit komt omdat Ripasso wijnen gemaakt worden van de schillen van de Amarone druif. Zonder Amarone is er dus ook geen Ripasso.

Productdetails

Indeling
6 flessen
Wijnsoort
Rood
Land
Italië
Wijnhuis
Alex Fabi
Inhoud
75cl
Alex Fabi
Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.