Wijnpakket Alex Fabi 2x75cl

Wijnpakket Alex Fabi 2x75cl

WPITRO0008
€ 24,38
Excl. BTW

Dit wijnpakket bevat twee heerlijke wijnflessen van het wijnhuis Alex Fabi. 
1. Alex Fabi rosso veronese
2. Alex Fabi valpolicella ripasso

Omschrijving

Dit Italiaanse duo verzekerd u op een geslaagde avond. Wijn wordt gezien als een ‘chique’ product en wordt daarom ook al tradities lang tijdens speciale gelegenheden geschonken. De wijnen in dit wijnpakket komen van het wijnmerk Alex Fabi.

Alex Fabi Rosso Veronese

De Alex Fabi wijnen zijn ontwikkeld door een bekende wijnkenner genaamd Alessandro Fabiano. Alessandro staat bekend om zijn hoge kwaliteit en passie voor wijnen. De wijnen worden op een traditionele wijze geproduceerd en in een modern jasje gestopt. De Rosso Veronese heeft een krachtige en volle smaak die voor iedereen goed te drinken is. Kortom, een wijn die niet tijdens een gezellige avond mag ontbreken.

Alex Fabi Valpolicella Ripasso

Het broertje van de Veronese is de Valpolicella Ripasso. Voor vele klinkt Ripasso bekend in de oren. Het is dan ook een wat bekendere wijnsoort dan de Rosso Veronese. Toch weten vele niet dat de Ripasso van de Amarone druif gemaakt wordt. De schillen van de Amarone worden gebruikt om Ripasso wijn te produceren. Zonder de Amarone wijn was er dus ook geen Ripasso wijn. Als we naar de Ripasso van Alex Fabi gaan kijken dan is deze ook door de wijnkenner Alessandro Fabiano ontwikkeld. De wijn is met zoveel zorgvuldigheid en passie ontwikkeld dat hij een DOC keurmerk heeft gekregen. Dit keurmerk geeft de kwaliteit van de wijn weer. Een DOC keurmerk ontvang je niet zomaar. Er gaat een heel proces vooraf met een aantal strenge eisen waaraan voldaan moet worden. We zijn ook erg trots om deze wijn aan u te mogen aanbieden.

Productdetails

Indeling
2 flessen
Wijnsoort
Rood
Land
Italië
Wijnhuis
Alex Fabi
Inhoud
75cl
Alex Fabi
Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.