Wijnkist 1-vaks nietdeksel

eenvoudige en goedkope verpakkingskist.

€ 2,89

Specificaties

Aantal vaks 1-vaks
Deksel Nietdeksel
Accessoires Geen accessoires

Meer informatie

Wijnkist 1 vaks niet deksel

Wijn op een leuke manier cadeau geven? Dat kan met deze mooie 1 vaks wijnkist. Zeker een aanrader om wijn op een net wat leukere manier te geven. Deze rustige/standaard wijnkist geeft een mooi effect aan het cadeau. Met houtwol in de wijnkist en de heerlijke wijn is uw cadeau helemaal af.

Afmeting

De afmeting van de buitenkant van de wijnkist is 36x10x11 centimeter en van de binnenkant is 33,5x9x9,5 centimeter. De wijnkist weegt 400g. Dit geeft ook de kwaliteit van de kist mooi weer. Deze standaard wijnkist is beige van kleur. De wijnkist is met een niet deksel af te sluiten. Dit maakt het nog wat spannender voor de ontvanger wat er in het kistje zit. 

Om het cadeau nou echt af te maken is het mooi om houtwol in de wijnkist te doen. Dit zit hier NIET bij inbegrepen, maar is natuurlijk wel apart erbij te bestellen.

Contact

Komt u er nu niet uit en heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze experts. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0)493-473496

Recensies

Kwaliteit 
09-02-2018

Leuke accessoires

Deze kist gekocht om als accessoires in de kamer te zetten. Ik heb als toevoeging houtwol genomen en ziet er erg gaaf uit.

Kwaliteit 
20-03-2017

mooi cadeau

dit is een perfecte oplossing om een fles wijn extra mooi te maken.

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Wijnkist 1-vaks nietdeksel

Wijnkist 1-vaks nietdeksel

eenvoudige en goedkope verpakkingskist.

Accesoirres

Anderen kochten ook...