Luxe wijnkisten

Er zijn 16 producten

Als u uw wijngeschenk net iets luxueuzer wilt laten verpakken dan in een standaard houten wijnkistje, hebben wij een grote keuze aan luxe wijnkisten. Het assortiment varieert van stijlvolle RVS wijnkokers tot prachtig versierde houten wijnkisten in elke stijl. Er zijn varianten met sommelierssets en zelfs met pennensets en ingebouwde humidors vo...

Als u uw wijngeschenk net iets luxueuzer wilt laten verpakken dan in een standaard houten wijnkistje, hebben wij een grote keuze aan luxe wijnkisten. Het assortiment varieert van stijlvolle RVS wijnkokers tot prachtig versierde houten wijnkisten in elke stijl. Er zijn varianten met sommelierssets en zelfs met pennensets en ingebouwde humidors voor de sigaren. U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt. En voor een persoonlijke touch kunt u op verschillende wijze uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap toevoegen aan deze stijlvolle geschenken.

Naast standaard wijnkisten heeft wijnengeschenken.nl ook een uniek assortiment luxe wijnkisten, voor als je net wat hoger wilt aanpakken of wanneer het een goede relatie is. Luxe wijnkisten zijn er in allerlei kleuren, maten en materialen. Wij hebben onze luxe wijnkisten in twee categorieën onderverdeeld.

De Luxe wijnkisten met accessoires en de luxe wijnkisten zonder accessoires. De wijnkisten met accessoires zijn namelijk uitgerust met een diverse collectie van wijnaccessoires. Voor de echte wijnliefhebbers is dit natuurlijk een genot om te mogen ontvangen. De accessoires zijn dan ook altijd in de wijnkist verwerkt, vaak is dit in de deksel van de wijnkist. Accessoires zijn er ook in verschillende hoeveelheden, je hebt bijvoorbeeld wijnkisten met 1 accessoire, 4 accessoires, 5 accessoires, 6 accessoires of 7 accessoires afhankelijk van de wijnkist. Daarnaast hebben we ook nog luxe wijnkisten zonder accessoires. Dit zijn kortom gewoon prachtig afgewerkte wijnkisten met een net wat mooiere lak of een mooiere kleur hout waardoor hij een luxe uitstraling krijgt en als luxe wijnkist benoemd mag worden.

Minder
Meer
Laat 1 - 16 van de 16 product(en) zien
Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.