Kaarten

Excl. BTW
€ 2,44
Iemand bedanken is erg belangrijk. Door een prachtig cadeau te versturen met een mooi dankwoord zet u diegene extra in het zonnetje.
Excl. BTW
€ 2,44
Een kus door de brievenbus. In deze tijden is moeilijk om mensen op verjaardagen te bezoeken. Een cadeau op afstand met een kus door de brievenbus is dan de beste oplossing.
Excl. BTW
€ 2,44
In Nederland is het gebruikelijk om het behalen van je rijbewijs te vieren. Met deze leuke kaart en een heerlijk wijn- of bier cadeau wordt het een feest.
Kaarten

Geslaagd

Excl. BTW
€ 2,44
Ergens voor slagen is vaak een hele opgaven. Het is dan ook normaal dat dit gevierd wordt. En hoe kan dat beter dan met een mooi wijn- of biercadeau met een persoonlijke boodschap.
Excl. BTW
€ 2,44
Goed nieuws mag gevierd worden. Met deze leuke en vrolijke kaart kun je een persoonlijke boodschap meesturen voor de ontvanger.
Excl. BTW
€ 2,44
Iemand erg mogen of dol op zijn mag uitgesproken worden. Deze kaart is perfect voor een gekke vriend of vriendin.
Excl. BTW
€ 2,44
Jij bent een kanjer! Die een heerlijk cadeau verdient. Met deze leuke kaart maakt u het cadeau extra speciaal.
Excl. BTW
€ 2,44
De uitspraak ‘jij bent mooi precies zoals je bent’ wordt niet vaak genoeg uitgesproken. Met deze kaart beng jij daar verandering in.
Excl. BTW
€ 2,44
Een knuffel naar een vriend, vriendin of geliefde sturen? Met deze kaart in combinatie met een leuk geschenk is dit een mooie verrassing.
Kaarten

Proost op jou!

Excl. BTW
€ 2,44
Een glas heffen voor iemand of met iemand is erg speciaal. Er zijn verschillende gelegenheden waar op geproost kan worden. Deze kaart kan dus bij vele gelegenheden verstuurd worden.
Excl. BTW
€ 2,44
Een nieuwe baan, een nieuwe woning of een ander avontuur. Zeg ja tegen avonturen. Deze kaart is leuk om te geven aan iemand die een nieuw avontuur aangaat en wie je steun en lof wil betogen.
Excl. BTW
€ 2,44
Zomaar iemand onverwachts verrassen is het leukste wat er is. Met deze leuke kaart verzend je die dag een beetje liefde naar de ontvanger.
Kaarten

Fuifje

Excl. BTW
€ 2,44
Iedereen wil natuurlijk het 'perfecte' fuifje. En cadeaus mogen daar niet bij ontbreken. Een leuke vrolijke kaart met de tekst ‘fuifje’.
Excl. BTW
€ 2,44
Iemand beterschap wensen of een opkikkertje is een erg belangrijke daad. Met deze leuke vrolijke kaart komt deze gedachten over bij de ontvanger en zal de ontvanger er van opknappen.
Excl. BTW
€ 2,44
Een leuke vrolijke kaart vol liefde. Met deze kaart geeft u een extra gedachten aan het cadeau en zal de ontvanger erg verrast zijn.
Kaarten

Van Harte

Excl. BTW
€ 2,44
Een leuke kaart met de tekst ‘van harte’ op deze manier kun je de ontvanger persoonlijk verrassen met een persoonlijke boodschap.
Excl. BTW
€ 2,44
Liefde uitspreken naar iemand kan niet vaak genoeg. Met een klein presentje en een mooie kaart, maak je er iets extra speciaals van.
Excl. BTW
€ 2,44
Iemand een hart onder de riem steken? Of gewoon je liefde/vriendschap aan iemand uiten? Met deze kaart kunt u diegene op een speciale manier verrassen.
Kaarten

Dikke knuffel

Excl. BTW
€ 2,44
Iemand een knuffel op afstand geven, met deze kaart wordt deze gedachten overgedragen aan de ontvanger. Een eigen geschreven tekst maakt het nog specialer en persoonlijker.
Kaarten

Lieve groetjes

Excl. BTW
€ 2,44
Een goede vriend of vriendin die je al lang niet hebt gezien, maar toch even de groetjes wil doen? Met een van onze prachtige wijnen en cadeau kan dat. Deze leuke kaart mag daar dan niet bij ontbreken.
Excl. BTW
€ 2,44
Een leuke persoonlijke boodschap mag niet ontbreken bij een jubileum. Met een mooi cadeau en een boodschap heeft abraham een nog specialere dag.
Excl. BTW
€ 2,44
50 is een leeftijd dat veel mensen uitgebreid vieren. Het is een jubileum wat een hoop liefde en cadeaus verdient. Een leuke persoonlijke boodschap mag hier niet ontbreken.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.