Bedrijfsinformatie

 

WijnenGeschenken.nl is de grootste ‘online’ winkel op het gebied van wijngeschenken in Nederland. Door het uitgekiende concept van deze speciaalzaak kunt u vanuit uw luie stoel thuis of vanachter uw bureau op de zaak iemand een schitterend wijncadeau bezorgen.

U bestelt heel eenvoudig via uw computer de door u gemaakte keuze en wij doen de rest. Zowel  particuliere klanten alsook zakelijke klanten kunnen van deze comfortabele bestelservice gebruik maken.    

 

Wijn laten bezorgen

Of u nu een enkele fles wijn bestelt of een uitgebreid geschenkpakket, wij zorgen er voor dat uw bestelling snel en keurig aankomt bij degene aan wie u het wijncadeau schenkt.

Wijn laten bezorgen is de makkelijkste en meest gewaardeerde manier van iemand iets schenken.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitswijnen om er zeker van te zijn dat de door u geschonken wijn nooit tegen zal vallen. Daarom selecteren en importeren wij de wijnen zelf. Door onze uiterst efficiënte werkwijze zijn de exclusieve kwaliteitswijnen toch scherp geprijsd.

 

Wijnpakketten

Omdat een heel wijnpakket nóg leuker en origineler is dan een enkele fles wijn te laten bezorgen, hebben we prachtige pakketten voor u samengesteld die mooi op elkaar aansluiten en die een compleet aanbod vormen voor elke liefhebber van kwaliteitswijn.

Uw relaties zullen onder de indruk zijn van uw wijnkennis.

 

Geschenken

Als u iets anders dan wijn wilt laten bezorgen, hebben we bij wijnengeschenken.nl nog legio mogelijkheden. Denk eens aan een van onze prachtige picknickmanden. Compleet gevuld met servies, bestek en eventueel passende lekkernijen. Ook een cocktailset of een bierpakket behoort tot de mogelijkheden. Kortom: voor ieder wat wils!

En voor elke gelegenheid. Een verjaardag, jubileum, trouwerij of als kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk. Allemaal vragen deze gelegenheden om een stijlvol cadeau van wijnengeschenken.nl.

 

Persoonlijk

Er zijn bij wijnengeschenken.nl allerhande mogelijkheden op het gebied van personifiëren van het wijncadeau. Wij kunnen een kaartje met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger toevoegen bijvoorbeeld. Maar we kunnen ook uw bedrijfslogo op verschillende wijze aanbrengen op uw geschenk. Zo kunnen we tinnen etiketten maken op een wijnkist of uw logo in een kistje graveren.

 

Verjaardagsservice

Als u echt attent over wilt komen maar u heeft weinig tijd, hebben we de ideale oplossing. U kunt ons een lijst met verjaardagen of jubilea sturen van uw medewerkers of relaties en wij zorgen ervoor dat er op de feestelijke dag een mooi geschenk van u bezorgd wordt. Succes verzekerd!

 

Service

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. En blijft. Want we vertrouwen er op dat een klant bij ons een relatie wordt.


Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.