Famous bee Rose

Famous bee Rose

€ 7,95

Specificaties

Wijnsoort Rosé
Land Frankrijk
Druifsoort Syrah

Meer informatie

Famous bee rose

Famous bee Cinsault Syrah rosé is een Franse rosé komt van het wijnhuis Bee Famous. Dit label is door drie wijnmakers gemaakt: Christophe Aguilar, Phillippe en Jean Claude Lambert, en Daniel Martinez.

De wijnen van Famous bee  zijn allemaal biologische wijnen. Deze wijn smaakt naar banaan en aardbeien. Verder is de wijn heel fris en makkelijk te drinken. Deze wijn is in verhouding wat goedkoper dan de rest van de wijn uit bordeaux. Het aantal ‘hebbers’  is ook minder , omdat  er maar een aantal winkels in Europa deze wijn ter beschikking hebben. Door het mooie bijtje op de voorkant is het heel leuk als cadeau te geven.

Wijnhuis

De wijn Famous bee Cinsault Syrah rosé word in de streek Coteaux du pont du Gard gemaakt. Hier worden meerdere wijnen gemaakt. Bij Coteaux de pont du Gard worden de druiven gekweekt en worden de druiven omgetoverd tot een heerlijke wijn.


Jaar: 2015
Inhoud: 750ml
Land: Zuid-Frankrijk
Streek: Bezouce
Wijnhuis: Bee Famous
Kleur: rosé
Serveertemperatuur: 10-12
Gerechtentip: pasta
Alcohol percentage: 13%


Recensies

Kwaliteit 
07-03-2018

Lekkere rosé

Gisteren deze lekkere rosé gedronken bij de pasta en wat hebben we genoten! Een plus punt voor ons is dat deze rosé biologisch is. Verder was hij ook goed stevig ingepakt om breuk te voorkomen.

Kwaliteit 
24-03-2017

Flesje rosé

Lekker flesje rosé, leuk dat het biologisch is!

Schrijf uw recensie!

Schrijf een recensie

Famous bee Rose

Famous bee Rose

Famous bee Rose