Betaling

Na het selecteren van de producten kunt u snel en eenvoudig de bestelling afronden. Bij deze afronding krijgt u de vraag ophalen in Someren of verzending naar het door u opgegeven adres.
Wilt u een spoedbestelling kies dan voor de optie Ideal en neem even telefonisch contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de levertijd.
 
Betaling via Ideal of Paypall
Na het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor de betaaloptie Ideal of paypall. Wanneer u hiervoor kiest wordt u omgeleid naar een beveiligd gedeelte van uw bank waar u direct de betaling kunt afronden.
Tip! lees goed bij elke stap de instructies door alvorens verder te klikken.
 
Veilig betalen via vooruitbetaling.
Na het plaatsen van de bestelling bij Wijnengeschenken.nl ontvangt u per mail een proforma factuur met de betaalgegevens. Zodra de betaling bij ons ontvangen is sturen wij uw bestelling via TNT post of koeriersdienst direct.
 
Verzending onder rembours.
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail een factuur met het bedrag inclusief standaard verzending, de extra bijkomende rembourskosten worden volgens TNT post tarief in rekening gebracht. U kunt betreft rembourstoeslagen contact opnemen met Masha international.
 
Zakelijke klanten
Na retourzendending van een ondertekende orderbevestiging per fax geldt een betalingstermijn van maximaal 8 dagen na factuurdatum.
 
Afhalen in Someren.
Na uw bestelling nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor het afhalen van uw bestelling. Bij het afhalen van de goederen kunt u contant betalen.
 
Betaalgegevens:
Masha-International.com, Nieuwendijk 2, 5712 EM Someren, Nederland 
Bankrelatie:ING nr.66.00.04.135
 
Betalingen vanuit buitenland ;   ibannr : NL37INGB0660004135 ,BIC : INGBNL2A
Vragen of opmerkingen over een betaling of verzending? service@masha-international.com of +31 493 47 34 96