Eindejaarsgeschenken

Het einde van het jaar is altijd een goed moment om eens terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het komende jaar. Het is dan het perfecte moment om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet en je relaties een blijk van waardering te geven voor de prettige samenwerking. En dat doe je natuurlijk met een bijzonder eindejaarscadeau.

Bubbels

Bij wijngeschenken.be vinden we dat het eindejaar om een toost vraagt. En dat doe je natuurlijk met een glas heerlijke bubbels. In onze collectie zitten een aantal prachtige Champagnes die perfect zijn als eindejaarsgeschenk. Vooral de speciale geschenkpakketten met bijhorende champagneglazen zijn bijzonder geschikt als cadeau voor deze tijd van het jaar. Maar ook met onze Prosecco’s kan u een mooie toost uitbrengen op het behaalde succes en uitkijken naar het volgende jaar met een fijne samenwerking. We hebben een heel ruime keuze tussen verschillende cadeaupakketten. 

 

Wijn

Op het gebied van wijn en wijnpakketten hebben natuurlijk ook een uitgebreide keuze aan eindejaarsgeschenken. U kan uw pakket of fles persoonlijk maken door uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap toe te voegen. Een mooi voorbeeld van een uitgebreid eindejaarscadeau is het Italiaanse wijnpakket “De Laars van Italië”. Dit wijnpakket bestaat uit maar liefst 12 flessen van 6 topwijnen uit de allermooiste wijnregio’s van Italië. Hierin zitten 2 witte wijnen, 3 rode wijnen en een Prosecco. En niet zomaar een Prosecco, maar de Introvigne, een van lekkerste mousserende wijnen van Italië die bekroond werd door het kwaliteitskeurmerk VSAQ.

 

Cocktailsets

Onze sets met cocktailbenodigdheden zijn helemaal in de sfeer van het nieuwjaarsfeest. Zo kan u tijdens het feest thuis de lekkerste cocktails mixen dankzij de sets die compleet zijn met cocktailshaker, mixer en maatbekers.

 

Pakketten

Kerstmis wordt niet in alle culturen gevierd en daarom kiezen steeds meer bedrijven voor een eindejaarsgeschenk voor hun medewerkers in plaats van een kerstpakket. Zo winnen de complete pakketten steeds meer terrein als eindejaarsgeschenk. Daarbij kan u bijvoorbeeld denken aan onze uitgebreide picknickmanden. Deze zijn uitgerust met servies en bestek voor 2 of 4 personen en zijn gevuld met wijn naar keuze en verschillende lekkernijen. Kortom: alles voor een gezellig dagje uit. 

Ook de wijnkisten met sommeliersets zijn mooie pakketten als eindejaarsgeschenk. Of de sets met een wijnkaraf. Kortom, voor iedere smaak hebben we een geschikt pakket. Want een eindejaarscadeau is nu eenmaal de perfecte manier om je relaties te bedanken of om iemand in het zonnetje te zetten.