Biergeschenken

Er zijn 19 producten

Speciaal bier:

Voor de mensen die niet van wijn houden, of juist wel maar ook van bier, hebben we een selectie aan prachtige biergeschenken.

Zo is een absolute topper uit ons assortiment het bierpakket Belgische trots. Dit pakket bestaat uit 6 Heerlijke exclusieve Belgische speciaal bieren van de Top brouwerij Van Steenberge. Deze brouwerij le...

Speciaal bier:

Voor de mensen die niet van wijn houden, of juist wel maar ook van bier, hebben we een selectie aan prachtige biergeschenken.

Zo is een absolute topper uit ons assortiment het bierpakket Belgische trots. Dit pakket bestaat uit 6 Heerlijke exclusieve Belgische speciaal bieren van de Top brouwerij Van Steenberge. Deze brouwerij legt de nadruk op traditionele brouwkunst aangepast aan de technologische evoluties en garandeert de passie, de kennis en vooral de bijzondere bieren die hieruit voortkomen.

De bieren uit dit pakket zijn Gulden draak (zwaar donker bier) Gulden draak 9000 Quadruple (zwaar Belgisch amber blond), Piraat (licht Amberkleurige), Piraat tripel Hop, Bornem (Belgisch Abdij bier), Bornem Tripel (Belgisch Abdijbier). Ook hebben we een aantal losse speciaalbieren. De magnumfles La Chouffe bijvoorbeeld.

La Chouffe is een Belgisch blond bier dat behalve op vat lange tijd alleen in grote flessen van 75 centiliter en 1,5 liter verkrijgbaar was, maar sinds mei 2009 wordt het bier ook in flesjes van 33 centiliter gebotteld. Deze fles van liefst 1.5 liter zit in een stevige houten kist met schuifdeksel.

Minder
Meer
Laat 1 - 19 van de 19 product(en) zien

Filter by:

Accepteren

Deze website gebruikt cookies voor de beste gebruikerservaring. Sta deze toe door op de 'Accepteren' knop te klikken.