Speciaalbier tripel kanunnik - 75cl

Speciaalbier tripel kanunnik - 75cl

BISPTR0113
€ 5,61
Excl. BTW

Tripel Kanunnik is een blond bier met een Belgische achtergrond. De brouwerij waar dit bier vandaan komt heet Brouwerij Wilderen.

Omschrijving

Het bier

Tripel Kanunnik is een blond bier met een Belgische achtergrond. De brouwerij waar dit bier vandaan komt heet Brouwerij Wilderen. Tripel Kanunnik is gebrouwen met 4 soorten granen. Tarwe, gerst, rogge en haver zijn allemaal verwerkt in dit bier. In de geur kunt u citrusvruchten, hoppige tonen en kruiden herkennen.

De brouwerij

Brouwerij Wilderen is een authentiek industrieel monument uit het jaar 1743. De brouwerij ligt gevestigd in hartje van het Truiense streekdropje Wilderen. Gelegen in het midden van de uitgestrekte fruitboomgaarden wordt het nieuwe brouwersleven ingeblazen. In 1939 werd de brouwerij door de toenmalige burgemeester van Wilderen gesloten. Hierna werd de oude brouwer een monument voor het grote publiek. In 2007 werd het monument, distilleerderij en brouwerij gekocht door Mike Janssen en Roniek van Bree. Zij bliezen opnieuw leven in de oude boerderij door het prachtig te restaureren. Ook de oude distilleerder is weer volledig intact en is ieder weekend te bezoeken. Naast de oude boerderij werd er ook een nieuw gebouw bijgebouwd. In dit gebouw worden nu de heerlijke bieren Wilderen Goud en Tripel Kanunnik gebrouwen.

Productdetails

Alcoholpercentage
8.2%
Serveertemperatuur
7-8 graden
Biersoort
Tripel
Smaak
Sterk
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Wilderen
Brouwer
Wilderen
Untappd
3.7
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.